NYHEDER 2018

Sidste nyt - tir d. 10. april af John Balje
Roskolen 2018
Velkommen til Roskolen 2018

Roskolen optager nye medlemmer hver
mandag og onsdag kl. 19.00 i hele maj måned, Dronning Margrethesvej 17, Varde

Vi er 3 eller 5 personer i hver robåd. Roning er en holdsport hvor vi forener det at have det sjovt og hyggeligt samtidig med at vi udøver en af de mest effektive motionsformer der findes - nemlig roning med årer, da vi konstant bruger rugbrødsmotoren ben, krop og arme som giver både styrke og kondition.

Kom ned i klubben og få 1 gratis prøvetur.

Efter roskolen i alt 8 aftener er der fællesroning hver mandag og onsdag aften samt hver onsdag formiddag kl. 9.00 hvor alle er velkommen.

Send en SMS på 22156431 eller 26256800

Du møder bare op i løbe- eller træningstøj. Du skal kunne svømme.
Sidste nyt - lør d. 31. marts af Lene Balje
Aktivitetsplan forår/sommer 2018
Glæd dig til igen at komme ud i frisk luft og ro på Varde Å. Se hvad der er af planlagte aktiviteter i vedhæftede aktivitetsplan for forår/sommer 2018 - og vi glæder os til at se såvel gamle roere som nye. Vel mødt til allesmile
Sidste nyt - lør d. 10. marts af Lene Balje
Travetur den 18. marts
Af forskellige årsager har vi ændret lidt i vinterplanen, og arrangementet søndag den 18. marts er konverteret til en dejlig travetur, som starter ved Myrthuegård kl. 13. Efter traveturen er der varm kaffe og kage. Mød op - tag manden eller konen med - og nyd den dejlige vestjyske natur med strand og skov. Tilmelding på rokort, så vi kan se, hvor meget kage vi skal bagesmile
Sidste nyt - tir d. 2. januar af John Balje
Aktivitetsplan vinter forår 2018
Glæd dig til det nye år. Vi har forskellige aktiviteter på planen i januar, februar og marts ind vi skyder rosæsonen i gang sidst i marts. Se mere på vinteraktivitetsplanen, som er vedhæftet her (se clips). Sæt kryds i kalenderen og kom og vær med. Tilmelding på rokort.
Sidste nyt - tir d. 2. januar af John Balje
Rospinning og Intervalroning
Godt nytår!
Vi fortsætter vintersæsonen i ergometre og ud over de kendte rospinningssessioner vil vi introducere en lidt anden form for intervaltræning med mere fokus på styrke og teknik. Troels vil instruere intervaltræningen, som varer ca. 40-45 min. Der vil således i den kommende sæson være følgende tider og instruktører:
Mandage kl. 18.20 - rospinning med Lene B.
Mandage kl. 19.00 - rospinning med Lene S.
Onsdage kl. 08.30 - rospinning med Merete
Onsdage kl. 09.10 - rospinning med Merete
Onsdage kl. 18.20 - rospinning med Lone
Onsdage kl. 19.00 - Intervaltræning med Troels