NYHEDER 2008

Sidste nyt - søn d. 1. juni af Lene Balje
Vi ror Danmark rundt
Denne weekend står i roningens tegn. Rigtig mange af landets roklubber har valgt at deltage i Vi ror Danmark rundt. Desværre har vejrguderne ikke været lige gavmilde alle steder i landet, men i Varde kan vi ikke klage. Fredag aften var vi 5 personer, som roede en stille aftentur ud til Øen, hvor vi drak en kop kaffe, hyggesnakkede og lidt efter roede hjem til klubben igen. Lørdag havde Krista samlet 8 personer til en solopgangstur med start allerede kl. 4.30! Det blev en fantastisk flot tur til Karlsgårde og med hjemkomst allerede inden kl. 9 var der stadig meget af dagen tilbage. Karin, Alex og Lene havde valgt en tur, som skulle dække hele Varde Roklubs daglige rofarvand, hvilket betød at der skulle roes til Karlsgårde først og derefter til Tarphage - en tur på ialt 48 km., dog med en frokostpause i klubben på tilbagevejen. Det blev en rigtig god tur med tanker på, hvad det bl.a. venter os, når vi senere på sommeren drager til Fyn, for at deltage i Seachallenge Fyn. En anden 2-årers med John, Bent og Lone tog dagens 3. tur til Karlsgårde. Nu venter søndagen os - og mon ikke der kommer lidt flere km på kontoen?
Søndag: 6 friske roere mødet op tidlig søndag morgen for at ro til Karlsgårde. Det blev en lidt våd tur, da det regnede lidt mere end DMI havde forudsagt, men som Thomas så fornuftigt siger, så kan man kun blive våd én gang - og det gjorde vi så! De 21 km blev tilbagelagt i et jævnt tempo og vi kan endnu engang konstatere, at turen opstrøms er en rigtig smuk tur med afvekslende natur og pæne udfordringer for styrmanden. Efter en god frokost i klubben, mødte Lis ind for at deltage i eftermiddagens roning. Vi manglede dog én person for at være nok til en 4-årers. Heldigvis trådte Gert til som styrmand - desværre trådte han også lidt ved siden af broen inden afgang, så han måtte en tur i åen, og vi måtte finde diverse tørt tøj, for at have en tør styrmand med, da regnen nu var standset og solen kiggede frem. Desværre havde vi netop valgt Gert som fotograf på denne tur, men da kameraet også led under vandgangen vil billeddokumentationen for eftermiddagnes tur desværre mangle! Vi siger mange tak til alle de friske roere, der støttede op om Vi ror Danmark rundt arrangementet, og kan oplyse at det samlet blev til 618 km og at Karin og Lene stod for de største enkeltmandspræstationer med hver 92 km.