NYHEDER 2010

Sidste nyt - fre d. 1. oktober af Lene Balje
Efterårsrengøring
Mere end 20 af roklubbens medlemmer mødte lørdag den 30. oktober for at hjælpe med årets efterårsrengøring. Hus, både og bådhal blev vasket, tørret og ryddet, så vi nu kan gå vinteren i møde med god samvittighed. Når så mange løfter i flok går det meget hurtigt - og i år var der en ekstra fornem belønning til de fremmødte idet Ruth og Anne Mette havde lavet 7 fantastisk flotte lagkager (se billedarkiv). Så med fyldte maver drog de mætte deltagere hjem til weekend. Men lig nu ikke for længe på sofaen - romaskinerne er linet op i hallen og venter på dig allerede fra på mandag! Stor tak for hjælpen til alle de fremmødte - og også til dem, der i årets løb har fejet, rengjort og taget sig af vasketøj.