NYHEDER 2010

Sidste nyt - ons d. 1. september af Lene Balje
Langtur Svendborg
Fredag eftermiddag mødtes 11 forventningsfulde roere på dr. Margrethes vej 17 for at ta turen til Svendborg for at ro. Vi havde selv både med og velankommet til Svendborg ved 20.00 tiden læssede nogen både af mens andre gik i køkkenet for at kreere en dejlig lækker reje og lakse mad med dertil hørende et par gode flasker vin. Efter lidt hygge gik vi til køjs da vi jo skulle tidligt op. (fin det er vist første gang jeg er kommet i seng en fredag aften inden 12.)
lørdag morgen var alle klar (også karin og Kirsten) til at stige ned i båden og ta turen rundt om Tåsinge. Vejret viste sig ikke lige fra den bedste side diset overskyet og med en del byger men humøret var alligevel godt. Vi fulgte ruten vest om Tåsinge-Troense-Valdemars slot-Nørreskoven, tværs over Lunkebugten og ned mod Rudkøbing. Et rigtigt træls vejr med regn vind og nogen bølger. Men dejligt at kunne ane Roklubben i Rudkøbing gennem disen. Klubben var sefølli låst af men der stod et tlf. nr. som vi kunne ringe til og wupti så stod der en mand med en nøgle så vi kunne komme ind og få os tørret og lidt varmet.
Da frokosten var indtaget klarede vejret op og vi besluttede at fortsætte rundt om Tåsinge.
En flot eftermiddag i høj solskin og en del højere humør tog vi de sidste 28 km op til Svendborg igen, og præcis kl. 17.00 anløb alle både ind til broen godt trætte men fyldt med en lækker suplim oplevelse rigere.
Efter et velfortjent bad begik alle sig ned på hotel Ærø hvor der blev disket op med lækker mad og vin og for nogen en længe ventet fad bamse.(Nogen mente de blev snydt for en i KBH. ) sluttede aftenen med hygge i klubben og så godt trætte til køjs.
En tak til alle for god maritim opførsel og dejligt humør under hele turen.