NYHEDER 2010

Sidste nyt - fre d. 1. oktober af Lene Balje
Standerstrygning
Så er standeren strøget og bådede parkeret i bådhuset. Vi har roet rekord mange kilometer i 2010 - næsten 20.000 km er det samlet blevet til. Der er blevet uddelt km-nåle til Thomas, Anne-Mette, Ruth, Allan, Ida og Finn - som samlet står for de fleste af klubbens km i år. Generalforsamlingen er afholdt i god ro og orden med efterfølgende mønstersuppe. Nu mangler vi blot at vinterklargøre hus og materiel.

Det er dog ikke ensbetydende med at klubben lukker alle aktiviteter ned - næ, nu skal der roes ergometer. 3 hold er tilmeldt vinter 8GP-turneringen, og første runde er i skrivende stund netop blevet afviklet. Vi stiller i år med hold i kategorierne: Herre35+ Damer35+ og Mix60+. Kom og vær med til træningen mandage eller onsdage.