NYHEDER 2012

Sidste nyt - søn d. 29. april af John Balje
Svømmeprøver i Oksbøl
Svømmeprøver i Oksbøl Idrætscenters svømmehal onsdag d. 2. maj kl. 20.00 - 21.30 - tak til livredder Lars for en hyggelig aften.
Alle der skal med på klubbens ture, kaproringer eller langture i 2012 samt nye roere skal aflægge svømmeprøve hvert år.
32 roere var mødt op til 300 eller 600m svømmeprøve samt iføring af redningsvest på dybt vand, svømning mellem årer, saunagus med duft - nåee nej det hører vist ikke med til kravenesmile Ligeledes blev der øvet kæntrings- og redningsøvelser i havkajak - så var der også lidt underholdning til dem der havde valgt kaffe og kage i stedet.
Mange mange tak for den store opbakning til at højne sikkerheden i Varde Roklub ved jeres deltagelse og gøre det til en hyggelig om end lidt våd aften - nu mangler vi så lige at få en svømmeerklæring fra de sidste der ikke havde mulighed for at deltage!
vh. Rochefen.