NYHEDER 2012

Sidste nyt - lør d. 16. juni af John Balje
Vi ror Danmark Rundt
SÅ ER DET NU DET SKER - Fredag d. 22. juni skydes dette års VI ROR DANMARK RUNDT i gang landet over.
Vi skal ro så mange km som muligt på Varde å i de 3 dage som eventet står på. Man vælger selv hvornår og hvor meget man vil ro. Gå ind på Rokort.dk og se hvilke ture der er oprettet eller opret selv en tur hvor det passer dig bedst at deltage - deltag gerne i så mange ture som muligt over weekenden fra fredag d. 22. juni til og med søndag d. 24. juni. Vi skal have km på kontoen så vi kan vinde en båd mere smile
Varde Roklub har i øjeblikket en placering i Supermotionsligaen, som er den bedste række i motionsturneringen inden for Dansk Forening for Rosport - rigtig godt roet alle sammen - Rochefen er stolt af jer!!. Det gælder om at have roet flest km i gennemsnit pr. aktive medlem og Varde roerne får roet rigtig mange km i øjeblikket, grundet roaftenerne - langturene og vores nye rokortsystem Rokort.dk, som gør at man online kan følge med tur for tur, hvor man ligger placeret i forhold til sine rokolleger i klubben, hvilket gør at man oftere kommer op af sofaen og ud at ro.
Så log dig ind på Rokort.dk og tilmeld dig turene allerede nu, så vi kan vinde en båd og holde hos i supermotionsligaen - vel roet.

Fra Krista H:
Så er det tiden, hvor vi skal opleve en solopgang over Varde Å.
Det er lørdag d. 23.juni det foregår med afgang fra roklubben kl.04.00
Medbring selv kaffe/te og vand så vil der blive serveret boller til.
Husk at melde jer til på Rokort.dk eller på tilmeldingsliste i klubben.