NYHEDER 2013

Sidste nyt - lør d. 16. februar af John Balje
Slibearbejde
Det er ikke uden grund at Varde Roklub går for at have en af af Danmarks flotteste bådparker når vi kommer rundt i det ganske land. En af grundene hertil er at når materialemester Alex anmoder om assistance så står der straks et hold Varderoere klar med opsmøgede ærmer. Det var så lige koldt nok til det med ærmerne udendørs, her midt i februar. 2 timer så var Thetis matslebet udvendigt og arbejdet var udført til UG efter at Alexs falkeblik havde gennemgået alle bordene. En grund mere til den flotte bådpark er at Roklubben gennem flere år har valgt at få bådene sprøjtet hos en professionel - Bradt Autolakkering, med 3 lag flexibel 2 komponent epoxylak, som er utrolig holdbar, hvis man jævnligt husker at plette de små skader. Den opgave varetog Masterroerne Tage, Jørgen, Krista og Tove. Stor tak fra bestyrelsen til alle slibere og lakkérer samt holdet der senere kørte Thetis til lakkering og afhentning igen - se billedarkiv.