NYHEDER 2013

Sidste nyt - tir d. 3. september af Lene Balje
Statushjælp i Bauhaus
Sidste år var Bauhaus SÅ glade for vores hjælp i forbindelse med deres optælling, at vi i år har fået tilbudt en ekstra tælledag. Det er jo dejligt, for det betyder, at vi kan tjene flere penge til vores klub. De to tælledage er hhv. mandag den 4. november kl. 16 – ca. 23 og tirsdag den 5. november kl. 8 – ca. 16. Derudover SKAL man også komme til en introduktionsaften enten den 29.10 eller den 30.10 kl. 18 – 19.30.
Hjælp os med at tælle – enten den ene af dagene eller dem begge. Tilmelding til Lene B.

Lene B. og bestyrelsen siger tusind tak til alle medlemmer som ved deres bidrag med optælling i Bauhaus, har tilføjet klubben midler som gør at vi kan have en god dynamisk klub, som kan realisere de mange gode ideer og tiltag, som f.eks romaskiner, rampe, bordebænkesæt og renovering af opholdstue mv. Vi håber vi kan samle lige så mange roere næste år!