NYHEDER 2013

Sidste nyt - søn d. 28. april af John Balje
Svømmeprøver
Onsdag d. 1. maj deltog 26 medlemmer i årets aflæggelse af svømmeprøver, hhv. 300m, 600m og enkelte 1000m iført badetøj. Samt iføre sig redningsvest og udføre redningsøvelsen, svømning mellem årer. En ny roer(Jesper) blev sendt til bunden for at udløse en redningsvest og måtte konstatere at den også fungerer på 3,80m vand.
Roere som ror uden for daglig rofarvand skal aflægge svømmeprøve hvert år, hvis man f.eks. deltager i langture, madpakketure, langdistance og lign. Bestýrelsen forventer at øvrige medlemmer aflægger svømmeprøve mindst hvert andet år. Hvis man er forhindret kan man aflægge prøven for en godkendt livredder og få en underskrift, som afleveres i klubben til Rochefen. Endvidere var der redningsøvelser og leg i havkajak. Aftenens trækplaster - udforskning af saunagusens forunderlige verden af dufte og virkningsgrader fortalt af Gusmester Lars med 27 års erfaring, som fik sveden frem på selv en garvet roformand, som dog blev klaret med en spand iskold vand. Og tak for kaffe et kagebord der var disket op med efter spabadet. Ialt en bred vifte af aktiviteter sådan en 1. maj aften, som medlemmerne altid kvitterer med, ved en stor og engageret deltagelse - tak fra Formand og Rochefen til alle.