NYHEDER 2014

Sidste nyt - søn d. 24. august af Lene Balje
Langtur Mysunde
Slesvig Roklub har et fine sommerhus ved Mysunde som ligger 12 rokm fra Slesvig by ved indfjorden Slien. Det sommerhus havde Varde Roklub booket til sensommerens langtur. Vi var 13 roer som tidlig lørdag morgen drog af sted til mysunde i 3 biler med bådtrailer og 3 både. Efter at have brillieret med trailerkørsel omkring gågaden i Slesvig, for lige at vise flaget efter et GPS svigt, ankom vi til sommerhuset. Vi roede ca. 15 km ud ad Slien i østlig retning og ankom til et lille færgested hvor vil blev modtaget fyrsteligt af 2 lokale damer som var meget gæstfrie og de anviste et bådhus hvor vi kunne spise vores madpakker. Da vind og strøm ikke ville være i vores favør på hjemturen valgte vi at vende her. Efter hjemkomsten var der 13 der skulle i bad inden turen gik til Slesvig by hvor vi spiste på Græsk restaurent. Igen en rigtig god tysk service, store retter hvor der ikke var sparet på proteinerne og det hele for det halve hvad man får i Danmark. ca. 160 kr. inkl. vin pr. kuvert - billigt. Det passede ganske udemærket til vores vestjyske temperement. Eter en forholdvis stille nat gik 8 roere i bådene søndag formiddag for at ro til Slesvig roklub 12 km mod vest. En pragfuld tur gennem spejlblank vand. Vi blev modtaget af vores gode ven Birger fra Slesvig roklub. Birger fortalte at Roklubben var blevet renoveret for 700.00O EURO - nye overnatningsrum, konferencerum, bestyrelseslokaler, festlokaler og nye toiletrum, ja selv en slidske for kørestolsbrugere var monteret. Gelændere i rustfrit stål som på et skib - det var bare godkendt!
En rigtig vellykket langtur med meget for enhver smag, så et stort kardo til deltagerne og især langtursudvalget for planlægningen.