NYHEDER 2014

Sidste nyt - tor d. 26. juni af John Balje
Teknikkursus i Roklubben
Oplevelsen af en båd i takt der glider ubesværet i gennem vandet fuldstændig i ballance er vel det vi søger hver gang vi er på vandet.
Bestyrelsen er enig om at der årligt bør afholdes midst ét roteknikkursus for alle medlemmer i klubben.
Det blev så Lørdag d. 21 juni hvor 10 personer inkl. instruktører deltog. kurset startede kl. 12.30 og sluttede 16.15
Programmet var som følger:
Teori: skolerotaget i ergometer med årer - ny input fra Danmarks Rocenter - afdække oftest forekommende rotekniske fejl i klubben.
Roøvelser i båden på vej ud til Øen.
Videooptagelser ved Øen og rettelser her og nu.
Afprøvning af rotaget med de nye rettelser på vej hjem fra øen.
I klubben gennemgang af videosekvenser i langsom gengivelse for at afdække tekniske fejl der kan være svære at spotte. Kaffe og kage samt evaluering. Det er nu vigtigt for roerne i fremtiden at fastholde de rettelser der er blevet øvet. Det vigtigste som roer at at få afdækket og erkende rofejl og der efter arbejde med at få det rettet for det kan tage uger at rette fejl man har tillagt sig. I er mere end velkommen til at kontakt jeres instruktører hvis der er noget I vil have tjekket eller rettet.