NYHEDER 2015

Sidste nyt - tor d. 10. september af Lene Balje
Karlsgårdedagen
For Varde Roklub blev karlsgårdedagen 2015 en lidt anderledes - men en fantastisk aktiv og synlig dag. Det startede faktisk allerede fredag med regn, regn og atter regn i hele Vardeområdet. Det regnede så meget, at vi hverken kunne få bådene ud ved roklubben, ro under broerne eller lægge til ved Karlsgårdeværket om søndagen - Karlsgårdedagen. Vi besluttede at køre en firer på traileren op til søen, og lægge til ved selve søen i år. Det gav os faktisk et meget mere synligt udgangspunkt for at tage gæster med på en rotur i søen, og da der var mange der gerne ville prøve og vejret var absolut pragtfuldt, så blev det til en rigtig dejlig og aktiv dag på Karlsgårde sø med mange roprøveture og gode samtaler med dem der besøgte os. Se billederne i billedarkivet.