NYHEDER 2016

Sidste nyt - tir d. 12. april af John Balje
Roskolen 2016
Roskolen er åben for nye medlemmer hver tirsdag hvor alle interesserede kan møde op og prøve en - rigtig robåd med årer - se foto øverst på hjemmesiden. Vi optager nye medlemmer til og med juni. Vi er 3 eller 5 personer i hver robåd, så det er en holdsport hvor vi forener det at have det sjovt og hyggeligt samtidig med at vi udøver en af de mest effektive motionsformer der findes, da vi konstant kører med rugbrødsmotoren ben, krop og arme som giver både styrke og kondition. Kom ned i klubben og få 1 gratis prøvetur.
Vi tilbyder roning lige fra alm. motionsroning, 60+ roning til kaproning på DM plan.
Efter roskolen tilbyder vi fællesroning hver man-tirs-onsdag aften og onsdag formiddag.
Kontakt os på sms 22156431 eller mail: kontakt@varderoklub.dk
Du møder bare op i løbe- eller træningstøj, for vi skal på vandet allerede første gang du møder op.
Se artikel fra ugeavisen ved at trykke på den blå clips over foto.