NYHEDER 2021

Sidste nyt - søn d. 4. april af John Balje
Onsdagsroning kl. 8.45
Formiddagsroning onsdage kl. 8.45 fortsætter naturligvis i år. Tilmelding på rokort.
Sidste nyt - søn d. 4. april af John Balje
Roaftener kl. 18.00
Faste roaftener bliver i år mandage og onsdage med start kl. 18.00 efter ønske fra flere medlemmer. Forventet hjemkomst ca. kl. 19.45 hvis ikke andet aftales på dagen. Start onsdag d. 7. april kl. 18.00
Sæsonstart
Roning er muligt fra mandag d. 29. marts - se rokort eller opret en tur på rokort. Ophold i klubhuset er desværre stadig lukket iht. skrivelse fra Varde Kommune. Dog må vi kortvarigt tage bådene ind og ud af bådhallen, ligesom vi må bruge toiletter. Intern covid reglement er stadig gældende mht. afspritning ved indgangen til klubben og årerne afsprites grundig før og efter roning. Er du utryg omkring roningen mht. Covid, så er der ingen der presser dig til at starte endnu og så længe vi ikke er vaccineret har alle i klubben pligt til at følge retningslinjerne. Bestyrelsen giver Jer nu muligheden for at komme på vandet som andre roklubber tilbyder. Ønsker Jer alle en rigtig god sæsonstart, vi savner jer, fælleskabet og roningen. Bestyrelsen.
Forårsklargøring
Et skarpt team på 7 roere klargjorde bådende til sæsonstart lørdag formiddag d. 27 marts. Grundet Corona måtte vi overspringe vores traditionsrige fælles morgenmad i klublokalet og gik direkte igang med dagens opgaver. Roklubben melder alt klar til sæsonstart.
Standerhejsning
Tak til Birte og seniorer som sørgede for gennemførelse af udendørs standerhejsningen onsdag d. 24. marts med et Coronabegrænset antal seniorer. Heldigvis blev antal for udendørs forsamlinger hævet til 10 personer i denne uge. Derudover blev kranmotoren monteret af seniorerne med lån af Sørens stillads - tak til Jer alle.
Sidste nyt - lør d. 6. marts af John Balje
Indendørs Rospinning aflyst
Indendørsaktiviteter i idrætsklubber og foreninger er stadig ramt af myndighedernes Corona restriktioner. Dvs. ingen rospinning indtil vi hører andet fra myndighederne.
Vi fast holder afstandskrav og afspritning i klubben, hvis man kortvarigt benytter toiletter ifm. udendørsaktiviteter eller ved opsyn af klublokaler.