LUK×

NYHEDER SIDSTE NYT

Nyere  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  Ældre
Sidste nyt - fre d. 30. maj 2014 af John Balje
Kaninlangtur
Roskolen afsluttes traditionen tro med en kaninlangtur kr. Himmelfartsdag. Således mødte 15 kaniner og gl. roere til langturen, hvor målet var Ho Bugt ud for Myrthue. For at give de nye roere en fornemmelse af hvad det vil sige at ro i Danmarks eneste vestvendt tidevands å med en højde forskel på op til 1,5m mellem høj- og lavvande. Give en forståelse for hvad det vil sige at være på langtur og du vender båden efter 16 km og strøm, vind, høj temperatur og lavt vand presser roerne ud af deres comfort zone over en 16 km strækning mod Varde. En frokost midtvejs ved Janderup var kærkommen. Steen, Rikke, Mads og Kurt er gjort at det rette stof og har gennemført roskolens 10 lektioner og en langtur på 32km og er nu frigivet roere. Vi glæder os til at ro med jer. Hilsner fra instruktørerne.
Sidste nyt - fre d. 30. maj 2014 af Lene Balje
Fanø - langtur
Vind, vandstand, Varderoere og weekend gik op i en højere enhed, og for første gang siden 2009 lykkedes det os, på grund af nævnte faktorer, at ro turen fra Varde til Fanø og retur i noget af det mest optimale vand, som klubbens medlemme nogensinde har oplevet. Vi pakkede 3 både med i alt 13 roere lørdag kl. 9 og stævnede ud mod udløbet af Varde å, Tarphage - hvor vi havde planlagt at spise frokost inden vi skulle over \"Svineryggen\", som kun kan forceres på absolut højeste vandstand. Alt gik efter planen, og sjældent har vandet været så roligt, og himlen så blå, at skyerne spejlede sig i vandet, så man kunne blive i tvivl om, hvad der var himmel og hvad der var hav(se billeder af dette utrolige fænomen i billedarkivet). Turen langs den jyske vestkyst forbi Marbæk, Sjelborg og Hjerting var en smuk oplevelse, og hvis ikke det var fordi en enkelt af bådene landede en kort stund på en muslinge banke, så ville vi slet ikke have haft noget \"at komme efter\" på turen. Midt på eftermiddagen anløb vi Fanø lystbådehavn, hvor Kirsten stod klar på land og modtog os og hjalp os med at \"lande\" vores bagage m.v. - tak for det!
Vi havde lånt Fanø roklubs klubhus, hvor vi overnattede. I løbet af eftermiddagen blev der hygget og inden de trætte roere krøb i soveposerne, var de lige en tur på rundt i Nordby, hvor aftensmaden blev indtaget på Krogården - og John gav en fødselsdags is. Søndag gik turen mod Varde igen - og igen havde vi det mest fantastiske rovejr og vind og vand med os langt op i åløbet, så der ikke skulle bruges alt for mange kræfter for at tilbagelægge de 36 km hjem. Tak til alle for en fantastisk tur.
Sidste nyt - man d. 5. maj 2014 af John Balje
Varde Roklub 75 års jubilæum
Varde Roklub har 75 års jubilæum på fredag den 9. maj 2014. I den anledning er klubbens medlemmer, samarbejdspartnere, tidligere medlemmer, venner og bekendte inviteret til en officiel reception - se vedhæftede indbydelse (den blå clips til højre) - fredag den 9. maj kl. 14.00-17.00. Klubben er vært ved en let buffet og lidt til halsen. Vi glæder os til at se Jer alle og fejre denne begivenhed sammen...vel mødt!
Om aftenen har klubben inviteret medlemmerne til en stor roerfest i bådhallen!
Sidste nyt - lør d. 3. maj 2014 af Lene Balje
Roskolen
Velkommen til de nye roere i roskolen 2014. Vi glæder os til at ro sammen med jer i den kommende sæson. Inden slutningen af maj måned er vi overbeviste om, at koordination af arme, ben, sædekørsel, årer med mere fungerer så godt, at det ikke er det, der ødelægger nattesøvnensmile Vi ser også frem til den første langtur, som er den 29. maj. Billeder fra de første roskoleaftner kan nu ses i billedarkivet. Du kan stadig nå at komme med i roskolen - så ring hurtigt på 22156431.
Sidste nyt - ons d. 30. april 2014 af John Balje
Svømmeprøver og Sportsmaster
Onsdag d. 7. maj 20.00 - 21.30 skal roklubbens medlemmer ud at vise hinanden at de stadig kan svømme, så vi er tryg ved at ro sammen. Vi skal kunne iføre os redningsvest og redde os i land ved at svømme mellem årer. Vise hvordan det ser ud når man udløser en selvoppustelig redningsvest. Roere som ror uden for daglig rofarvand skal aflægge svømmeprøve hvert år, hvis man f.eks. deltager i langture, madpakketure, langdistance og lign. Bestýrelsen forventer at øvrige medlemmer der kun roer i åen aflægger prøve mindst hvert andet år. Hvis man er forhindret kan man aflægge prøven for en godkendt livredder og få en underskrift, som afleveres i klubben til Rochefen. Endvidere er der redningsøvelser i havkajak. Aftenens trækplaster - udforskning af saunagusens forunderlige verden af dufte og virkningsgrader fortalt af Gusmester Lars med 27 års erfaring, som kan få sveden frem på selv en garvet roer.

NYT! Klubaften for Roklubben i Varde i Sportsmaster 7. maj fra 18.00 - 19.00
Der vil være nogle gode tilbud, som roklubbens medlemmer kan få glæde af.
Efterfølgende tager vi i svømmehallen i Oksbøl kl. 20.00 - 21.30
Sidste nyt - fre d. 11. april 2014 af John Balje
Roskolen 2014
Se Roskoleartikel i ugeavisen ved at klikke på den blå Clips til højre.

Vi glæder os til at møde dig som ny roer denne aften, hvor du skal prøve roningens glæder og det gode fællesskab. Du har 3 gratis prøveture inden du beslutter dig. Her er alle ”i samme båd” og klubbens instruktører vil gøre alt for at det skal blive en god oplevelse for dig. Roskolen kører tirsdage og torsdage i april og maj, med start torsdag d. 24 april kl. 18.55 og tirsdag d. 29. april. Du møder bare op i noget løbe- eller træningstøj. Vi skal på vandet allerede første roskoledag. Så kom og vær med fra starten. Eneste krav er at du skal kunne svømme. Kontakt John 22156431 eller Henning 26256800.
Varde Roklub, Dr. Margrethesvej 17, Varde, direkte ved åen - Vi ses i klubben !
Sidste nyt - man d. 24. marts 2014 af John Balje
Standerhejsning
Søndag d. 30. marts kl. 11.00 markerede Varde Roklub sæsonstart 2014 ved at afholde sin traditionstro standerhejsning.
Programmet var som følger:
Stander og flag blev hejst til toner fra Kirstens klarinet og sange fra Tove Kristiansen.
Formandens åbningstale ved Henning Pedersen
Et par både kom på vandet til en kort rotur til øen.
Frokost Deluxe i klubhuset ved Kirsten Simonsen
Sol sol og atter sol over roklubben og 14 grader og blå himmel denne sidst søndag i marts - fantastisk sæsonstart.
Vi ses på vandet - første roaften i morgen mandag d. 31. marts kl. 19.00
Roskolen starter torsdag d. 24. april kl. 18.55 i Varde Roklub
Sidste nyt - lør d. 22. marts 2014 af Lene Balje
Forårsklargøring
Aldrig har vi været så mange til en rengøringsdag! 25 personer var mødt op denne lørdag formiddag for at hjælpe med til at gøre klubben forårsklar til standerhejsning og sæsonstart i næste uge. Efter morgenkaffen myldrede det med aktive mennesker i hele området. Der blev vasket, fejet, skruet, savet, brændt, støvsuget, flyttet, gravet, pudset og forplejet. Se billedarkivet og få et godt indtryk af dagen. Tusind tak til alle fremmødte.
Sidste nyt - tir d. 18. marts 2014 af Lene Balje
Aktivitetsplan 2014
Så er vi næsten klar til den kommende rosæson. Planen for hvad der skal ske er i hvert fald klar! Se hele planen som er vedhæftet denne nyhed (via den blå clips th.) Vi starter allerede nu på lørdag d. 22. marts med at gøre hus og materiale rent og klar til den nye sæson. Alle medlemmer opfordres til at møde op kl. 9 hvor vi starter med morgenkaffe inden vi tager fat på klud og spand...færdig ca. kl. 12.00 - hvor klubben er vært ved en let frokost for dem som bliver - vel mødt!
Sidste nyt - tir d. 18. marts 2014 af Lene Balje
Jubilæum
Varde Roklub har 75 års jubilæum fredag den 9. maj 2014. I den anledning er klubbens medlemmer, samarbejdspartnere, tidligere medlemmer, venner og bekendte inviteret til en officiel reception - se vedhæftede indbydelse (clipsen herover) - fredag den 9. maj kl. 14.00-17.00. ALLE nuværende medlemmer bliver samtidig inviteret til en stor jubilæumsfest fredag aften...indbydelse modtager du snart! Vi er allerede nu i fuld sving med planlægningen og glæder os til at se så Jer alle...
Sidste nyt - lør d. 8. marts 2014 af Lene Balje
Vinsmagning
Hvem skal præsentere vinen og hvor kommer maden fra og hvem får det hele til at gå op i en højere enhed? Det gør formanden! - sammen med et hold flittige hjælpere. Jesper fra AH vine tog turen til Varde for at fortælle om vine fra forskellige steder i Verden og fra spændende og sjove oplevelser han har haft i forbindelse med besøg rundt omkring i alverdens forskellige vinhuse. Vi smagte og købte vin, spiste dejligt mad - og ikke mindst hyggede os i hinandens selskab. Tak for en dejlig aften.
Sidste nyt - lør d. 8. marts 2014 af Lene Balje
8 GP afslutning
Hvor langt kan man egentligt ro i et roergometer på 15 min? Ja, det er selvfølgelig individuelt alt efter hvor stærk man er og hvor god konditionen er, men de allerbedste roere i Varde Roklub ror over 4000 m på de 15 min. Opgaven i denne sidste udgave af 8GP gik på at holdet bestående af 8 eller 4 deltagere skulle ro så langt som muligt med et kvarters roning til den enkelte deltager. De 8 deltagere på klubbens 35+ mixhold nåede således at ro 30,854 km på de 2 timer. Det rakte til en 2. plads individuelt og en flot 2. plads i den samlede placering. 4-holdet 60+ fik en flot samlet 2. plads og 4-holdet 70+ fik en flot 4. plads. 4-holdet 35+ mix fik en 10. plads. Roklubben har 10-års sæsonjubilæum i 8GP turneringen. Stor tak til alle deltagere for en flot indsatsen gennem hele turneringen.
Sidste nyt - lør d. 8. marts 2014 af Lene Balje
Pletskud, pizza og papvin
På en kold aften i februar havde klubbens medlemme valgt at mødes i Varde Skytteforening for at teste, hvorvidt de kunne koordinere øjne og hænder for at ramme Bulls Eye. Efter en grundig introduktion blev vi lukket ind på skydebanerne for hver, at sætte 20 skud i skydeskiven. Nu skulle man jo så tro, at jægere, soldater og andet skydegalt folk kunne brilliere - men, sådan gik det ikke helt! De bedst skydende denne aften var to af klubbens damer (amatørskytter!) som delte 1. pladsen, og det holder vist ikke i længden...... mon der bliver tale om revance på et tidspunkt?
Efter skydningen stod den på pizza og papvin i klubben, og det blev igen - igen til en gevaldig hyggelig aften.
Sidste nyt - man d. 10. februar 2014 af John Balje
Rospinning 2014
Fuglene er begyndt at synge udenfor og foråret står for døren, hvilket betyder at vi snart skal på vandet. YESSS...!
Hvis du vil have styr på konditionen og styrken inden vi skal i bådene kan du nå det endnu. Vi kører rospinning frem til sæsonstart sidst i marts.
Tilmelding via rokort.dk
Rospinningshold: Mandag 18.05 og 18.45 og 19.20
Rospinningshold: Onsdag 9.00 og 18.05 og 18.45 og 19.20

Spørgsmål: sms til John 22156431
Sidste nyt - søn d. 9. februar 2014 af Lene Balje
Sangaften
Peter spiller og roerne synger. En helt almindelig tirsdag aften var roergometrenes snurren skiftet ud med sang og musik. Tak til Peter for fornem underholdning og til alle, som hjalp til med sangtekster, sangstemmer, idéer, kaffe og kage.