LUK×

NYHEDER SIDSTE NYT

Nyere  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  Ældre
Sidste nyt - tir d. 18. marts 2014 af Lene Balje
Jubilæum
Varde Roklub har 75 års jubilæum fredag den 9. maj 2014. I den anledning er klubbens medlemmer, samarbejdspartnere, tidligere medlemmer, venner og bekendte inviteret til en officiel reception - se vedhæftede indbydelse (clipsen herover) - fredag den 9. maj kl. 14.00-17.00. ALLE nuværende medlemmer bliver samtidig inviteret til en stor jubilæumsfest fredag aften...indbydelse modtager du snart! Vi er allerede nu i fuld sving med planlægningen og glæder os til at se så Jer alle...
Sidste nyt - lør d. 8. marts 2014 af Lene Balje
Vinsmagning
Hvem skal præsentere vinen og hvor kommer maden fra og hvem får det hele til at gå op i en højere enhed? Det gør formanden! - sammen med et hold flittige hjælpere. Jesper fra AH vine tog turen til Varde for at fortælle om vine fra forskellige steder i Verden og fra spændende og sjove oplevelser han har haft i forbindelse med besøg rundt omkring i alverdens forskellige vinhuse. Vi smagte og købte vin, spiste dejligt mad - og ikke mindst hyggede os i hinandens selskab. Tak for en dejlig aften.
Sidste nyt - lør d. 8. marts 2014 af Lene Balje
8 GP afslutning
Hvor langt kan man egentligt ro i et roergometer på 15 min? Ja, det er selvfølgelig individuelt alt efter hvor stærk man er og hvor god konditionen er, men de allerbedste roere i Varde Roklub ror over 4000 m på de 15 min. Opgaven i denne sidste udgave af 8GP gik på at holdet bestående af 8 eller 4 deltagere skulle ro så langt som muligt med et kvarters roning til den enkelte deltager. De 8 deltagere på klubbens 35+ mixhold nåede således at ro 30,854 km på de 2 timer. Det rakte til en 2. plads individuelt og en flot 2. plads i den samlede placering. 4-holdet 60+ fik en flot samlet 2. plads og 4-holdet 70+ fik en flot 4. plads. 4-holdet 35+ mix fik en 10. plads. Roklubben har 10-års sæsonjubilæum i 8GP turneringen. Stor tak til alle deltagere for en flot indsatsen gennem hele turneringen.
Sidste nyt - lør d. 8. marts 2014 af Lene Balje
Pletskud, pizza og papvin
På en kold aften i februar havde klubbens medlemme valgt at mødes i Varde Skytteforening for at teste, hvorvidt de kunne koordinere øjne og hænder for at ramme Bulls Eye. Efter en grundig introduktion blev vi lukket ind på skydebanerne for hver, at sætte 20 skud i skydeskiven. Nu skulle man jo så tro, at jægere, soldater og andet skydegalt folk kunne brilliere - men, sådan gik det ikke helt! De bedst skydende denne aften var to af klubbens damer (amatørskytter!) som delte 1. pladsen, og det holder vist ikke i længden...... mon der bliver tale om revance på et tidspunkt?
Efter skydningen stod den på pizza og papvin i klubben, og det blev igen - igen til en gevaldig hyggelig aften.
Sidste nyt - man d. 10. februar 2014 af John Balje
Rospinning 2014
Fuglene er begyndt at synge udenfor og foråret står for døren, hvilket betyder at vi snart skal på vandet. YESSS...!
Hvis du vil have styr på konditionen og styrken inden vi skal i bådene kan du nå det endnu. Vi kører rospinning frem til sæsonstart sidst i marts.
Tilmelding via rokort.dk
Rospinningshold: Mandag 18.05 og 18.45 og 19.20
Rospinningshold: Onsdag 9.00 og 18.05 og 18.45 og 19.20

Spørgsmål: sms til John 22156431
Sidste nyt - søn d. 9. februar 2014 af Lene Balje
Sangaften
Peter spiller og roerne synger. En helt almindelig tirsdag aften var roergometrenes snurren skiftet ud med sang og musik. Tak til Peter for fornem underholdning og til alle, som hjalp til med sangtekster, sangstemmer, idéer, kaffe og kage.
Sidste nyt - søn d. 12. januar 2014 af Lene Balje
Travetur Marbæk
Hvor heldig har man lov at være? For snart længe siden planlagde vi, at skulle på gåtur søndag den 12. januar - og det passede vejrmæssigt med den bedste solskinsdag vi længe har haft. Rigtig mange af roklubbens medlemmer og pårørende mødte op på parkeringspladsen ved Myrthuegård for at deltage i en frisk gåtur i det skønne område med både skov og strand. Efter ca. halvanden times gåtur var der boller og varm kakao til alle deltagere.
Sidste nyt - tor d. 2. januar 2014 af Lene Balje
Vinteraktiviteter
Aktivitetsudvalget har lagt sidste hånd på planen for den kommende vinter - og du kan se hvilke muligheder du har for at blive aktiveret og socialiseret i den nærmeste fremtid, enten her på hjemmesiden under kalender for 2014 - eller via clipsen herover med aktivitetsplanen som PDF. Vi glæder os til det hele.
Sidste nyt - man d. 30. december 2013 af Lene Balje
Vinteraktiviteter
Aktivitetsudvalget har lagt sidste hånd på planen for den kommende vinter - og du kan se hvilke muligheder du har for at blive aktiveret og socialiseret i den nærmeste fremtid, enten her på hjemmesiden under kalender for 2014 - eller via clipsen herover med aktivitetsplanen som PDF. Vi glæder os til det hele.
Sidste nyt - man d. 18. november 2013 af John Balje
Rospinning ekstra hold
Rospinningen har så stor tilslutning mandag og onsdag aften at vi prøver med et ekstra hold fra mandag 25. nov. kl. 18.05 som man også kan tilmelde sig på rokort.dk. På 18.05 holdet vil det være muligt at trække sig lidt i baggrunden for dem som gerne vil køre eget program. For øvrige roere 18.05 vil Ida køre holdene i en periode, hvorefter vi evaluerer. Lone køre 18.45 holdet.
Ida, en af vores 2 dygtige spinningsinstruktører er netop hjemvendt fra kursus med nye ideer og tiltag. Så op af sofaen, hen til pc_en og få dig tilmeldt rospinning på rokort.dk på det tidspunkt, som passer dig og så ned i klubben og få gang i kondien sammen med dine rokolleger. Vi håber snart at se dig.
Rospinningshold: Mandag 18.05 og 18.45 og 19.20
Rospinningshold: Onsdag 9.00 og 18.05 og 18.45 og 19.20
Spørgsmål: sms til John 22156431
Sidste nyt - ons d. 6. november 2013 af John Balje
Rospinning 2013
Så er rospinningssæsonen skudt igang.
Seniorerne 60+ rospinner hver onsdag formiddag fra kl. 9.00
Lone og Ida kører Seniorer 35+ 40+ og 50+ med hård hånd 2 hold á 8 personer hver mandag og onsdag kl. 18:45 og 19:20.
Tilmelding foregår for medlemmer på rokort.dk
Nye medlemmer kan kontakte John 22156431 eller Lene B. 22594549
Der er nyt musik i programmerne som veksler mellem høj og lav intensitet, som iflg. ny forskning giver den mest effektive konditionstræning.
30. min træning i en romaskine svarer til ca. 45 min. cykelspinning. Altså du træner mere effektivt på kortere tid i en romaskine, grundet brug af flere muskelgrupper.
Det sociale efter træningen med en kop kaffe og en slankekiks eller et glas vand er også en vigtig faktor i vores klub.
Vi kører 8 Grand Prix i år igen med efterfølgende præmie: oste og pølsebord smile
Sidste nyt - man d. 14. oktober 2013 af John Balje
Løvfaldstur
Af Henning Pedersen

Søndag den 6. oktober kl. 10.00 mødte 14 friske roere op i klubben for at deltage i løvfaldsturen som gik til karlsgårde. Vejret var solrigt og ingen vind - perfekt rovejr. Bådene blev rigget til og sat i vandet en efter en og alle begav sig i godt humør mod Karlsgårde. Efter at alle både var vel ankommet blev madpakkerne fundet frem. Nogen havde medbragt dejlig kage til kaffen og det kunne ikke nydes uden et lille glas.
En dejlig dag med en dejlig rotur i et dejligt og smukt landskab som var trukket i en smuk efteråsdragt. Alle både arriverede tilbage til klubben og med forhåbentlig en oplevelse rigere på nethinden.
Tak til alle for opbakning og en hyggelig løvfaldstur.
Sidste nyt - fre d. 11. oktober 2013 af John Balje
Standerstrygning og Generalforsamling
Se vedhæftet indkaldelse til Generalforsamling 2013
Klik på den blå clips over billedet.

Referater fra bestyrelsesmøder, generalforsamlingen og formandens beretning er tilgængelig under medlemmer > referater
Sidste nyt - tir d. 3. september 2013 af Lene Balje
Statushjælp i Bauhaus
Sidste år var Bauhaus SÅ glade for vores hjælp i forbindelse med deres optælling, at vi i år har fået tilbudt en ekstra tælledag. Det er jo dejligt, for det betyder, at vi kan tjene flere penge til vores klub. De to tælledage er hhv. mandag den 4. november kl. 16 – ca. 23 og tirsdag den 5. november kl. 8 – ca. 16. Derudover SKAL man også komme til en introduktionsaften enten den 29.10 eller den 30.10 kl. 18 – 19.30.
Hjælp os med at tælle – enten den ene af dagene eller dem begge. Tilmelding til Lene B.

Lene B. og bestyrelsen siger tusind tak til alle medlemmer som ved deres bidrag med optælling i Bauhaus, har tilføjet klubben midler som gør at vi kan have en god dynamisk klub, som kan realisere de mange gode ideer og tiltag, som f.eks romaskiner, rampe, bordebænkesæt og renovering af opholdstue mv. Vi håber vi kan samle lige så mange roere næste år!
Sidste nyt - tor d. 22. august 2013 af Lene Balje
Kanindåb
Nedenstående indlæg er modtaget af Anja Graversen(kanin indtil i lørdags).

Lørdag den 17. august var dagen for den længe ventede kanindåb endelig kommet. 8 kaniner var samlet til dåben. Der var dejligt solskin og en vandtemperatur på 18 plusgrader i åen. Efter check af foderstand, helbredstilstand, klipning, barbering og nedkølning var vi klar til indførelse i kong Neptuns rige – Varde Å. Herefter kan følgende nu kalde sig for gl. roer, Anja G. Finn F. Joan G. Frederik J. Kirsten S. Jeanett D. Jesper P. Randi K. Eftermiddagen forløb planmæssig indtil en uopdragen kanin modsatte sig dåben (for identitet se billedarkiv). Kong Neptun og hans følge blev derfor nødt til at afrette kaninen. Om aften var der en hyggelig kaninfest med en quiz, der satte nogle diskussioner i gang.

Tak til Kong Neptun og hans følge for en minderig dag.