LUK×

NYHEDER 2013

Sidste nyt - tir d. 6. august af Ida Mathiasen
Bornholm langtur
Efter vel overstået Open air, var 13 ro folk og en MADMOR kl. 11 søndag formiddag klar til 6 dages ro-udfordringer på Bornholm.
3 biler blev godt fyldt op og turen gik tværs over Danmark. Hen under aften blev 2 hytter indtaget, der blev aftalt ro ture med lokalguiden Geert, handlet og lavet mad.
Mandag morgen var logistikken klar til en ro tur fra Rønne til Nexø. Nogen roede alle km, nogen roede på skift, mens der blev kørt biler rundt på øen til skiftestederne - sørget for frokost m.m. En rigtig god start på ugen.
Tirsdag og onsdag legede vi turister på den smukke ø, og der blev set rigtig meget. F.eks. rundkirken Østerlars, Gudhjem (hvor der også blev indtaget en frokost i form af Bornholmske fiske specialiteter), Hammershus, løvehovederne, vandfald, Jons kapel, Ekkodalen, Svaneke (hvor vi naturligvis smagte den lokale øl).
Der er også nogen, som påstår de har set op til flere rundkirker, men der findes desværre ikke beviser på dette.
Onsdag eftermiddag var et hold på 4 ude og ride på Islandske heste, mens andre tog vandreturen Hammeren rundt.
Torsdag var vi igen på en skøn ro tur på skift. Desværre tillod vejret ikke vi roede rundt om Hammeren, men en rigtig dejlig ro dag.
Geert fra Bornholm var med os i båden de to ro dage, så vi blev guidet både hvad angår vejr, og ro farvand. Rigtig dejlig og mange tak for det.
Om aftenen sørgede madhold på skift for, at der blev handlet og lavet noget dejlig mad til 14 sultne folk, som hver aften landede i hytterne i Allinge.
Fredag kørte vi trætte og mættede af oplevelser tilbage til Varde.
Det er imponerende, at vi midt i sommerferien kan samle så mange ro folk til en ferietur, og selv om der skulle pakkes minimalistisk, havde alle sørget for at medbringe rummelighed, overbærenhed og masser af godt humør, så turen blev afviklet på en rigtig dejlig måde.
Tak til alle for en rigtig dejlig tur.

Se billeder fra Bornholmerturen i billedarkivet.
Kommentarer