LUK×

NYHEDER SIDSTE NYT

Nyere  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  Ældre
Sidste nyt - søn d. 4. april 2021 af John Balje
Onsdagsroning kl. 8.45
Formiddagsroning onsdage kl. 8.45 fortsætter naturligvis i år. Tilmelding på rokort.
Sidste nyt - søn d. 4. april 2021 af John Balje
Roaftener kl. 18.00
Faste roaftener bliver i år mandage og onsdage med start kl. 18.00 efter ønske fra flere medlemmer. Forventet hjemkomst ca. kl. 19.45 hvis ikke andet aftales på dagen. Start onsdag d. 7. april kl. 18.00
Sidste nyt - søn d. 7. marts 2021 af John Balje
Sæsonstart
Roning er muligt fra mandag d. 29. marts - se rokort eller opret en tur på rokort. Ophold i klubhuset er desværre stadig lukket iht. skrivelse fra Varde Kommune. Dog må vi kortvarigt tage bådene ind og ud af bådhallen, ligesom vi må bruge toiletter. Intern covid reglement er stadig gældende mht. afspritning ved indgangen til klubben og årerne afsprites grundig før og efter roning. Er du utryg omkring roningen mht. Covid, så er der ingen der presser dig til at starte endnu og så længe vi ikke er vaccineret har alle i klubben pligt til at følge retningslinjerne. Bestyrelsen giver Jer nu muligheden for at komme på vandet som andre roklubber tilbyder. Ønsker Jer alle en rigtig god sæsonstart, vi savner jer, fælleskabet og roningen. Bestyrelsen.
Sidste nyt - søn d. 7. marts 2021 af John Balje
Forårsklargøring
Et skarpt team på 7 roere klargjorde bådende til sæsonstart lørdag formiddag d. 27 marts. Grundet Corona måtte vi overspringe vores traditionsrige fælles morgenmad i klublokalet og gik direkte igang med dagens opgaver. Roklubben melder alt klar til sæsonstart.
Sidste nyt - søn d. 7. marts 2021 af John Balje
Standerhejsning
Tak til Birte og seniorer som sørgede for gennemførelse af udendørs standerhejsningen onsdag d. 24. marts med et Coronabegrænset antal seniorer. Heldigvis blev antal for udendørs forsamlinger hævet til 10 personer i denne uge. Derudover blev kranmotoren monteret af seniorerne med lån af Sørens stillads - tak til Jer alle.
Sidste nyt - lør d. 6. marts 2021 af John Balje
Indendørs Rospinning aflyst
Indendørsaktiviteter i idrætsklubber og foreninger er stadig ramt af myndighedernes Corona restriktioner. Dvs. ingen rospinning indtil vi hører andet fra myndighederne.
Vi fast holder afstandskrav og afspritning i klubben, hvis man kortvarigt benytter toiletter ifm. udendørsaktiviteter eller ved opsyn af klublokaler.
Sidste nyt - lør d. 19. december 2020 af John Balje
Coronanedlukning
En landsdækkende nedlukning af indendørsaktiviteter i idrætsklubber og foreninger en realitet pr. 16. december 2020 og indtil videre frem til 17. januar 2021.
Det betyder at vi desværre må suspendere rospinning i klubben. Medlemmerne bliver inforeret når vi genåbner rospinningen.
Sidste nyt - lør d. 19. december 2020 af John Balje
Standerstrygning
Coronasæsonen 2020 vil gå over i historiebøgerne også i Varde Roklub. Det er stort set kun klubbens seniorer 60+ som har været på vandet sæsonen igennem og tak for at i har holdt sammen og gang i aktiviteterne, efter vi åbede for roningen juni. Om det var coronatræthed, coronaforskrækkelse eller samfundssind der har været årsagen at øvrige medlemmer har holdt sig væk, lader vi stå i det uvisse. Rosæsonen er ovre og seniorerne og Allan på billedet, sørgede for en værdig standerstrygning. Generalforsamlingen er udsat af bestyrelsen til d. 25. marts 2021, hvor vi også forventer at afholde standerhejsning for den nye sæson. Rospinningen har været i gang siden starten af november til og med 16. december hvor vi igen blev lukket ned.
Sidste nyt - tor d. 11. juni 2020 af John Balje
Standerhejsning
Kære Roere, så er første bølge af Covid-19 ved at være overstået og vi har nu meget lave smittetal i vores område. Det har vi set frem til længe. Derfor har bestyrelsen besluttet at genåbne roklubben og for roningen. Det har vi markeret med standerhejsningen mandag d. 8. juni hvor forsamlingsforbudet også hævedes til 50 personer. 25 personer mødte frem for at fejre åbning af klubben på behøringvis, hvor der var taler, information, sange og gensynsglæde. For at vi sikkert kan åbne for roningen er der udfærdiget et Covid-19 Reglement godkendt af bestyrelsen. Reglementet har baggrund i myndighedernes og DFfRs anbefalinger. Målet er at mindske smittespredning blandt roerne og gøre det mest muligt sikkert og trygt at komme i klubben. Covid-19 reglementet er ophængt i klubben og vedhæfet her med det lille blå clips til højre over flaget. For at reglementet giver mening kræver det at alle følger retningslinjerne. Hjælp os med det og tænk på dine næste.
Reglementet vil løbende blive tilpasset smittetrykket - dvs. at nogle af punkterne vil snart kunnne udfases.
Sidste nyt - lør d. 14. marts 2020 af John Balje
Roklubben lukker ned
Bestyrelsen har besluttet at lukke Roklubben ned i en periode. Medlemmer bliver informeret via mail når vi åbner igen. Man må ikke opholde sig eller træne i roklubben i perioden. Rengøringsformål undtaget. Pas godt på Jer selv og følg myndighedernes anvisninger. Mange hilsner Bestyrelsen
Sidste nyt - lør d. 25. januar 2020 af John Balje
Vandretur ved Rødhætte
13 friske Varderoere var fremmødt til årets første fælles arrangement som traditionen tro var en god Vandretur på 8 km fra Sjelborg strand til Marbæk plantage hvor vi valgte medvindsruten langs stranden og retur gennem Marbæk plantage. En kop kaffe med bolle og et glas vin eller øl på restaurant Sjelborg strand afsluttede denne hyggelige walk and talk eftermiddag.
Sidste nyt - lør d. 25. januar 2020 af John Balje
Quiske - Tekniktræner
Steen og Merete er på rospinningskursus i Nyborg Roklub og opdager ved et tilfælde en rotekniktræningsenhed som hedder Quiske. Se en demonstration her på linket. www.youtube.com/watch?v=HhQPsPjGVKo
Varde Roklub har besluttet at investere i enheden som et supplement til den alm. roinstruktion i klubben, så du også selv kan sidde og teste om du udfører rotaget korrekt.
For at bruge enheden kræver det at du downloader en gratis app, Quiske, på din mobiltelefon og kontakter Steen, Merete eller John som vil demonstrere enheden for dig. Alle får mulighed for at prøve enheden og for at pudse roteknikken af inden vi skal ud i bådene. Enheden kan bruges såvel på ergometer som i bådene. Planen er naturligvis også at bruge enheden i Roskolen. Tak til Steen og Merete for implementeringen i klubben og derigennem være med til at italesætte roteknikken i klubben som et af bestyrelsens 3 fokuspunkter.
Sidste nyt - lør d. 25. januar 2020 af John Balje
Rospinning og intervalroning
Vi glæder os til at møde dig på rospinningsholdene

Rospinningssæsonen kører på fuld tryk og ud over vores kendte rospinningsprogrammer kører Allan også en ny form for intervaltræning med fokus på puls og styrke i faste intervaller med korte pauser. Intervaltræningen varer ca. 45 min.
Tider og instruktører:
Mandage kl. 18.00 - rospinning ved Lene B.
Mandage kl. 19.00 - rospinning ved Lene S.
Onsdage kl. 09.00 - rospinning ved Merete
Onsdage kl. 09.45 - rospinning ved Merete
Onsdage kl. 18.30 - Intervalro. ved Allan

Tjek tider og tilmelding på www.rokort.dk

Nye motionister, hvordan kommer jeg i gang - ring: 2215_6431
Sidste nyt - lør d. 16. november 2019 af John Balje
Rospinning og Intervalroning
Vi glæder os til at møde dig på rospinningsholdene

Rospinningssæsonen kører på fuld tryk og ud over vores kendte rospinningsprogrammer vil Allan introducere en lidt anden form for intervaltræning med fokus på puls og styrke i faste intervaller med korte pauser. Intervaltræningen varer ca. 45 min.
Tider og instruktører:
Mandage kl. 18.00 - rospinning ved Lene B.
Mandage kl. 19.00 - rospinning ved Lene S.
Onsdage kl. 09.00 - rospinning ved Merete
Onsdage kl. 09.45 - rospinning ved Merete
Onsdage kl. 18.30 - Intervalro. ved Allan

Tjek tider og tilmelding på www.rokort.dk
Der udvides med 1 romaskine i denne uge

Nye motionister, hvordan kommer jeg i gang - ring: 2215_6431
Sidste nyt - lør d. 26. oktober 2019 af John Balje
Vinterklargøring
Kære roere ....1000 tak for hjælpen smile

Vinterklargøring af bådene, bådhallen og roergometre er en fælles opgave som vi alle bør løfte sammen og det gjorde vi effektiv. Tak for det gode humør som altid, hvilket gør arbejdet meget sjovere.

Vinterklargøringen var lørdag den 2. november kl. 09.00. Vi startede med morgenkaffen og brød traditionen tro og gik derefter i krig med opgaverne som varede 2,5 time frem til kl. 12.02 hvor der blev serveret en let frokost som tak for indsatsen.