LUK×

NYHEDER SIDSTE NYT

Nyere  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  Ældre
Sidste nyt - tir d. 8. januar 2013 af John Balje
Roklubben i Ugeavisen
Se artikel og billeder klik her
Sidste nyt - søn d. 6. januar 2013 af Lene Balje
Bornholmertur
En lille gruppe af klubbens medlemmer er igang med at planlægge en ferielangtur til Bornholm i uge 31 i år. Kunne du tænke dig at komme med, skal du måske allerede nu overveje, om du vil afsætte en uge af din sommerferie til en ø-tur, hvor vi ror i det bornholmske farvand og overnatter i roklubben og/eller telte. Detaljer omkring turen følger snarest....tilmeldingsblanket ligger nu i klubben...vær opmærksom på tilmeldingsfristen, som er 1. februar.
Sidste nyt - søn d. 6. januar 2013 af Lene Balje
Rospinning 1
Så er starten gået til rospinningssæsson 2013. Julesulet skal forbrændes, og det gøres rigtig godt og hurtigt gennem træning i klubbens roergometre. Lone og Ida styrer aftenholdene i takt med musikkens heftige toner, så ingen bagefter kan forlade sit rosæde svedfrit! Vil du være med så book dig ind på holdene på rokort.dk Vel mødt i 2013.
Sidste nyt - søn d. 25. november 2012 af Lene Balje
Vinteraktiviteter
Så er planen for roklubbens vinteraktiviteter udkommet - se vedhæftede. Der er selvfølgelig de traditionelle sociale tiltag så som julefrokosten, nytårskuren og vinsmagning, men derudover byder sæsonen også på smuk travetur ved det genskabte Filsø samt opdatering af førstehjælp og en omgang sveddryppende boksetræning. Kalenderen bliver selvfølgelig opdateret her på siden, men du kan også tage en papirplan i klubben. Husk også at tilmelde dig rospinning via Rokort. Vi sessmile
Sidste nyt - søn d. 28. oktober 2012 af John Balje
Standerstrygning
En fantastisk rosæson, hvor medlemmerne i flok løftede Varde Roklub ind i motionsturnerings fornemste række - elitedivisionen - og så helt op på en 2. plads i september med en gennemsnit på langt over 500 km pr. roer i klubben. 90 km på Gudenåen, sølvmedalje Fyn rundt (300km-kaproning) og en bronzemedalje i 10km langdistanceturneringen til damerne. Uddeling af guldåre, hvor Ida satte næsten ny klubrekord med 1814 km. Alex 1622 km. Merete 1584 km. Allan 1509 km. Sølvåre til, Mogens Brix 1058 k. Jørgen L. 868 km. Anja(1.års roer) 842 km. Carsten 758 km. Stor ros til alle som har været med til at ro de mange kilometer hjem til Varde Roklub i år. Hilsen Rochefen.
Sidste nyt - søn d. 28. oktober 2012 af John Balje
Vinterklargøring både
Bådene skinner igen over roklubben efter at 16 personer tog handskerne på og fandt knofedtet frem - og især den brune okkerkant, som er at finde i bådenes vandlinje fik tæv, så minus grader i luften blev til svedige plusgrader på kroppen - stående i kaskader af mudder der får jægerkorpsets optagelsesprøve til at ligne en walk over.
Den sorte løber blev rullet ud og ergometre fundet frem og støvet af og musikanlægget tunet ind til vinterens rospinning som flittigt vil blive besøgt af vores mange medlemmer. Det er så utrolig vigtig for en bestyrelse at den får opbakning til også det lidt trælse arbejde i klubben - Så på bestyrelsens vegne 1000-tak til jer der ofrede denne lørdag formiddag. De der ikke nåede det må tage revanche til forårsklargøringen smile
Sidste nyt - søn d. 14. oktober 2012 af Lene Balje
Ny løvfaldstur
Den anden søndag i oktober lykkedes det at komme på løvfaldstur, selvom vandstanden stadig er forholdsvis høj i Varde å. Seks roere var mødt op for at tage turen ud til Tarphage med frokostophold i Janderup. En hyggelig rotur hvor vi kom hurtigt ud til Tarphage i medstrøm og medvind. Som man så måske kan regne ud, måtte vi bruge lidt flere kræfter og noget mere tid på hjemturensmile, men alt i alt en rigtig fin løvfaldstur.
Sidste nyt - søn d. 14. oktober 2012 af John Balje
Copenhagen Harbour Race
Roklubben har de sidste 3 år vist flaget i Copenhagen Harbour Race - en Regatta for outriggere 8+ og inriggere 2+ og 4+ midt i Københavns Havn. I år deltog Varde med en 4-åres INR: Cox. Lene B. Allan, Lars, John og Thomas. Man har flyvende start med et halvt minut mellem hver båd og så er det - bare - fuld skure over 6,5 km, hvilket resulterede i en pæn 8 plads ud af 22 i mix-klassen - se vedhæftet resultatliste. Vi havde lånt båden af Roklubben SAS som vi takker mange gange og for deres utrolige gæstfrihed ved sådan et stort arrangement. Traditionen tro - uden mad og drikke, dur heltene ikke - så vi frekventerer altid Fisketorvet hvor den står på buffet og røde bøffer.
Sidste nyt - søn d. 7. oktober 2012 af Lene Balje
UPS - Løvfaldstur
Det har vi ikke prøvet i nyere tid! Vi praler ellers ofte med, at vi altid kan komme ud og ro på Varde å - uanset vejret (tordenvejr undtaget). Men kan der også være for meget vand i åen? - JA, det kan der åbentbart. Derfor blev løvfaldsturen aflyst/udsat til næste søndag. Se billederne af oversvømmet rofarvand i billedarkivet.
Gem madpakken til næste søndag og mød op igen i roklubben den 14. oktober kl. 9.30 - så håber vi vandstanden har ændret sig så meget, at vi kan finde vores å igen.
Sidste nyt - ons d. 3. oktober 2012 af Lene Balje
Hjælp roklubben
Hej alle Varderoere
Vi mangler lige 3-4 friske roere mere du kan nå det endnu!!!
Jeg har lavet en aftale med Allan og Bauhaus om at hjælpe med at tælle varelageret op i forbindelse med status og derved tjene penge til roklubben. Vil du være med tirsdag den 30. oktober fra kl. 8 - 16 så kontakt mig hurtigst muligt! Enten på tlf. 22 59 45 49 eller på mail lb@vardehs.dk. Der vil være et introduktionsmøde i Bauhaus enten tirsdag d. 23 eller onsdag den 24. oktober hvor man også SKAL deltage.

JO FLERE VI ER JO FLERE PENGE TJENER VI TIL KLUBBEN

De første 11 roere har meldt sig - tak for det. Men vi skal bruge mange flere så meld jer nu under roklubbens faner og lad os få en spændende og arbejdsom dag sammen.

Hilsen Lene
Sidste nyt - tor d. 27. september 2012 af John Balje
Roaktiviteter
Roaftenerne er slut for i år. Vil man på vandet som man stadig har muglighed for, så foregår det ved at oprette en tur på rokort.dk
Vi håber på godt vejr så vi kan få nogle weekendture i oktober også via rokort.dk
1.oktober-24.oktober mandage og onsdage fri ergometertræning. Dvs man møder op og finder et ledigt ergometer og træner selvstændigt. kl. 19-20 kører man max. 15. min. ad gangen, hvis der er kø. Plads til 4 ergometre. Der vil være kaffe på kanden som vi plejer.
7. oktober Den årlige Løvfaldstur er vi grundet høj vandstand, ved Karslgårde, nødt til at planlægge til Tarphage og med frokost i Janderup. Så mød op i klubben kl. 9.30 og husk madpakken mv. - vi ses!
13. Oktober drager vi til Copenhagen Habour Race.
Opgaven: Deltage i 6,5 km roning på tid i Københavns havn samt se den imponerende 8er regatta og derefter på fisketorvet og nyde en god velfortjent bøf eller frokost.
14. oktober Den årlige Løvfaldstur forsøger vi igen at afholde efter vi måtte aflyse sidste weekends tur. Så mød op i klubben kl. 9.30 og husk madpakken mv. - vi ses!
29. oktober starter vi Rospinning med musik og instruktør for hold. Nærmere oplysning om tilmelding mv. følger senere på måneden.
Sidste nyt - man d. 24. september 2012 af Lene Balje
Statistikker
Så er det tid til at at få et par statistikker (når det blæser og regner en mandag aften, hvor man ellers skulle ro). Vedhæftet er kilometerstatistikkens top 10 for varderoerne pr. 24. september 2012. Derudover kan vi også lige minde alle de gæve varderoere om, at vi ligger på 2. pladsen i motionsturneringen med et gennemsnit på 453 km pr. roer til og med august måned - lige inden statistikken skal indberettes for september. Vi håber at kunne bevare 2. pladsen - og kan blot opfordre alle varderoere til at benytte den sidste uge af september til en ekstra tur på Varde å.
Sidste nyt - søn d. 2. september 2012 af Lene Balje
HUSK - ændrede rotider
Mandag kl. 18.30
Tirsdag kl. 18.00
Onsdag kl. 18.30

Sidste Roaften er onsdag d. 26. september

Herefter aftales roning via ROKORT.dk resten af sæsonen.
Sidste nyt - søn d. 2. september 2012 af Lene Balje
Langtur - Karlsgårdedagen
Langtur søndag den 9. september 2012.
Turen går til.....KARLSGÅRDE!
Vi har besluttet at langturen går til Karlsgårde for at se nærmere på de mange aktiviteter i forbindelse med Karlsgårdedagen – og måske også lidt for at vise vores rygmærker fremsmile
Vi mødes i roklubben søndag morgen kl. 9. Medbring madpakke og drikkevarer – tag også nogle kontanter med, da der kan være mulighed for at investere i nogle delikatesser eller andet undervejs. Efter landgang ved Karlsgårdeværket går vi søen rundt og kigger på stande og aktiviteter. Måske vi også kan indfange nogle nye roere undervejs?
Madpakken spises, når det passer ind – og når vi er mætte og har samlet indtryk nok – går turen medstrøms mod Varde igen. Her vil der være arrangeret et kaffe-/kagebord som afslutning på en hyggelig søndag. Vil du se mere om Karlsgårdedagen så kig på: Karlsgårdedagen
Tilmeld dig turen på ROKORT, eller kontakt Lene Balje på 22 59 45 49 hvis du vil med.
Sidste nyt - tir d. 28. august 2012 af Lene Balje
Langdistance videoreportage og ros
Dansk Forening for Rosport har i forbindelse med Langdistancestævnet i Randers lavet en video-reportage, hvor Varde Roklubs formand samt et par af deltagerne bliver interviewet - se og hør det her: LangdistanceRanders
Derudover kommer her et rosende uddrag fra DFFRs rapportage fra stævnet, som vi kan være rigtig stolte af:
Senior kvinder 10 km. Friske Varde-piger sørger for at podiet bliver fyldt op. I ”forordet” til Randers skrev Signaturen: ”Et friskt pigehold, der flytter klasse eller efteranmelder i kvindernes klasse kan altså score en bronzemedalje bare ved at stille op”. Den udfordring tog Dorthe Wester, Ida Mathiasen og Lene Balje fra Varde Roklub imod og stillede op i kvindeklassen og dermed kunne Varde hjemføre en bronzemedalje. Og det er en særdeles velfortjent medalje. Varde Roklub har i mange år stillet trofast op til langdistance-kaproningerne - også selvom man ikke har kunnet blande sig i toppen. For vestjyderne har det vigtigste været at have det sjovt og at vise klubbens stander, og man har taget mod ”lussingerne” uden at pive over hverken handicapregler, bådenes beskaffenhed eller andet organisatorisk man nu kan klage over, når metallet udebliver. Så Signaturen håber, at medaljen vil blive behørigt fejret i Varde. Tillykke og tak for jeres deltagelse ved langdistancekaproningerne. Regattaerne ville aldrig være det samme uden jer - I er i sandheden ægte sportsfolk, der til fulde lever op til det olympiske ideal om det vigtigste ikke er at vinde, men at deltage.