LUK×

NYHEDER SIDSTE NYT

Nyere  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  Ældre
Sidste nyt - ons d. 7. marts 2012 af Lene Balje
8GP slut
Så blev vi færdige med 8 GP vintersæson 2011/12. Varde Roklub deltog med 3 hold i alle 5 kaproninger, og der er blevet svedt kraftigt i romaskinerne undervejs. Trofast træning – også når der har været frostgrader i hallen – og tændte roere på konkurrence afviklingsdagene, efterfulgt af ost- og vinsmagning samt højt humør(for nu er der lang tid til næste gang, selvom flere allerede nu taler om nye mål for næste sæson). På resultattavlen er vi flot repræsenteret: 8/70+ mix en samlet 2. plads. 8/35+ mix en samlet 3. plads og 4/35+ mix en samlet 5. plads. Tillykke med det Varderoere – Vel roet!
Sidste nyt - ons d. 29. februar 2012 af Lene Balje
Aktivitetsplan
Så er aktivitetsplanen for rosæsson 2012 på gaden. Aktivitetsplanen kan ses her på siden, som en vedhæftet blå clips ude til højre over robilledet - du kan åbne og evt. udskrive .pdf filen. Der vil også ligge papirudgaver i roklubben. Hold jævnligt øje med den elektroniske kalender her på siden, som løbende bliver opdatere med detaljer om aktiviteter. Sæt allerede nu kryds i din personlige kalender, så du kan være med på så mange ture og aktiviter som muligt. Vi glæder os til at skifte roergometrene ud med både af træ og komme ud på vandet igen.
Sidste nyt - tir d. 28. februar 2012 af Lene Balje
Vinsmagning
Vinsmagning i Varde Roklub er en årlig tilbagevendende begivenhed. Fredag den 24. februar havde vi fået Jesper, som er vinambassadør hos Skovgaard Vine (danmarks største vinhus) til at køre en tur til Varde med 8 udvalgte vine i bagagerummet og nogle store ballonvinglas så man rigtig får smagen og aromastofferne frem i vinen. Vi smagte således på vine fra mange forskellige lokaliteter i verden. Der var vine i forskellige prisklasser, lige fra Italiensk Champagne til knudevin, Australsk abevin og kænguruvin samt portvin naturligvis fra oprindelseslandet Portugal. Slagter Martin fra Mad med Mere havde leveret fade med tapas, så der var også var lidt til de sultne. Vinambassadør Jesper må have ramt plet med de vine han havde medbragt, for inden aftenen var ovre havde han en pæn ordre med hjem - og en del varderoere går nu og venter på levering af gode vine i kassevis!
Sidste nyt - søn d. 26. februar 2012 af Lene Balje
Spis sammen
Der var fuldt hus i roklubben fredag den 27. januar, hvor Bente og Finn lavede mad til alle 35 fremmødte personer. Frikadeller af forskellig slags og kartofler på samtlige måder. Et fantastisk måltid både for øjet og smagen. Hjemmelavet æbletærte blev serveret til kaffen. Vi giver dem karakteren 12! Fotografen var så betaget at alt omkring fotografering blev glemt i det gode selskab.
Vibeke Jørgensen fortale os alle om hendes oplevelser i Bolivia, hvor hun som udstationeret for Udenrigsministeriet har boet i hovedstaden La Paz i en årrække. Tusind tak for en spændende beretning.
Vi ses forhåbentligt igen til vinsmagningen sidst i februar.
Sidste nyt - lør d. 7. januar 2012 af John Balje
Rospinning
Rospinning - hvad er nu det? Et helt nyt tiltag inden for rosporten har set dagens lys og vi prøver at følge det op i Varde Roklub. Vi har haft Lone og Susanne H. på kursus for at hjembringe ny inspiration til vores ergometerroning. Rospinning er en struktureret motionsform, hvor et hold roere kører et roprogram igennem, i samme takt, til musik i forskellige kadancer i 25-60 min. - Ny forskning viser at musik til motion og træning øger motivationen. Samtidig roer vi i takt som ude i bådene, så man har holdfølelsen af at vi er sammen om anstrengelserne.
Sidste nyt - man d. 21. november 2011 af John Balje
Rospinning
Rospinning - hvad er nu det? Et helt nyt tiltag inden for rosporten prøver vi at tage op i Varde Roklub. Vi har haft Lone og Susanne H. på kursus for at hjembringe ny inspiration til vores ergometerroning. Rospinning er en struktureret motionsform, hvor et hold roere kører et roprogram igennem, i samme takt, til musik i forskellige kadancer i 30-60 min. - hvilket gerne skulle afstedkomme sved på panden(SPP). SPP Roning - nyt udtryk i roklubben som vil fortsætte når vi skal på vandet i den nye rosæson 2012. Så på med rohandskerne og få din kondition bygget op her i vintersæsonen, så vi er klar til foråret.
Sidste nyt - man d. 21. november 2011 af John Balje
Vinterklargøring
18 flittige roere knoklede denne lørdagformiddag fra 9.30 til 12.00 med at få bådene rengjorte og lagt op for vinteren. Længere tid tager det ikke når roklubben trækker i handskerne. En ny teknik til at få bådene til at skinne kaldet knofedt blev taget i brug. Nyt sponsoreret gulvtæppe blev rullet ud og ergometerne opstillet og klar til vintersæsonen. Pbv. tusind tak for indsatsen til de fremmødte. Næste år håber vi også at se jer som ikke havde mulighed for at deltage denne gang.
Sidste nyt - man d. 21. november 2011 af John Balje
Standerstrygning
En sæson går på hæld og en ny starter indendørs. 2011 blev en rigtig fin rosæson igen, dog faldt de gennemsnitlige km pr. roer fra 361 i 2010 til 315 i 2011.
I 2012 har bestyrelsen ambitioner om at klubben vender tilbage til 1. Divsion i motionsturneringen. Hver gang du er ude at ro indgår dine km i den samlede km-statistik som vi indberetter til DFfRs motionsturnering, som vi har deltaget i de sidste 3 år. Jo flittigere du er med roningen desto mere hjælper du klubben op ad rangstigen. Lad os nyde vinteren med klubbens mange aktiviteter og glæde os til foråret. Vel roet!
Sidste nyt - tir d. 25. oktober 2011 af Lene Balje
Ny hjemmeside
Så er den her - den nye hjemmeside. Vi har arbejdet på nyt layout og nye funktioner i et års tid nu. Vi arbejder stadig med at få alt opdateret og rettet enkelte uregelmæssigheder. En fortsat videreudvikling af siden vil stå på i den kommende tid. For at kunne se medlemslisten og diverse referater er det nødvendigt at logge ind. Kontakt Lene B. for login og password eller kontakt varderoklub@mail.dk - god fornøjelse!
Sidste nyt - lør d. 1. oktober 2011 af Lene Balje
Søndagsroning
Fra 2. oktober har vi roret hver søndag kl. 10.00 frem til standerstrygning den 27.10.11. Det blev til 4 dejlige søndag med fantastisk rovejr på hver tur. 1 tur til Tarphagebroen og 2 ture til Karlsgårde og sidste tur gik til Janderup, hvor 3 roere dog valgte landtjeneste og gik i gang med at oliebehandle klubhuset. De hjemkomne roer stødte til malerholdet senere og 10 mand afsluttede næsten arbejdet på nogle få timer. vi løb tør for olie smile
Mange tak fra bestyrelsen til hele malerholdet.
Sidste nyt - tor d. 1. september 2011 af Lene Balje
Langtur Randers
16+9=25 Og netop det antal roere stævnede ud fra Randers Roklub lørdag morgen den 10. september med 16 varderoere og 9 randersroere blandet godt op i de 7 inriggere. Det blev en fantastisk lørdag med landgang på Kanaløen og Uggelhuse undervejs. Der blev udvekslet erfaringer, historier, kontakter og meget andet i løbet af dagen. En fællestur til næste år blev også drøftet - og ih, hvor vi allerede glæder os! Tusind tak til Randers for lån af hus og både - og for jeres positive deltagen hele weekenden - og selvfølgelig også for jeres altid store gæstfrihed. Og så til sidst: På gensyn til næste årsmile
Sidste nyt - man d. 1. august 2011 af Lene Balje
Kanindåb
Mange af klubbens nye/nyere roere har ventet i lang tid og med spænding på denne Kanindåbsdag, da klubben kun afholder kanindåb hvert andet år. Således havde vi også for første gang i roklubbens historie (i hvert fald inden for de seneste årtier)hele 16 kaniner tilmeldt dagens dåb. Selve dåben blev afholdt helt efter drejebogen med Kong Neptun og hans følge i aktion og et stort hold yderst velopdragede kaniner i dejligt solskin og med en vandtemperatur på 16 plusgrader i åen. En herlig eftermiddag og efterfølgende havde et kaninudvalg arrangeret en velbesøgt og fantastisk vellykket kaninfest om aftenen, med sjove og interessante indslag. Bl.a. En drille chokoladekanin blev delt med en hammer. Mange tusind tak til Allan H.-Susanne H.-Lars J.-Vibeke J.-Jørgen N.-Elise K.-Carsten W.-Bente S.-Lene S.-Peter R.-Kasper L.-Ragna H.-Kirsten S.-Edel P.-Flemming L.-Jens G. alle for medvirken til en endnu utrolig minderig dag i Roklubs historie.
Sidste nyt - man d. 1. august 2011 af Lene Balje
Langdistance København
Fjerde og næstsidste afdeling af langdistanceturneringen blev afviklet af Københavns Roklub. Således havde vi fra Varde tilmeldt de 3 gennemgående hold til dysten i Københavns Havn. Vi havde glædet os til at skulle prøve at ro \"Inde i byen\" med den trafik og de forhindringer det nu giver. Det var en rigtig god oplevelse og vejret var helt på roernes side (i hvert fald om formiddagen). Lars, John og Ida sikrede sig en placering i top ti, som nr. 8 og de to øvrige hold placerede sig som hhv. 13 og 17 ud af 18 hold. Alt i alt havde vi en rigtig god oplevelse i København, hvor der også lige blev tid til lidt erfaringsudveksling med nogle roere fra det øvrige Danmark, så vi har ideer og aftaler med hjem til nye tiltag i fremtiden. Næste og årets sidste langdistancekaproning bliver den 27. august i Præstø.
Sidste nyt - man d. 1. august 2011 af Lene Balje
Kaninfest
20.aug Dåb 13:00 Fest 18:30
Tilmelding til festen i klubben senest 15. august.
Hovedret, dessert, kaffe, underholdning
Pris 175,- betales på dagen, bindende ved tilmelding
Rød og hvidvin kan købes 5,- pr. glas
Evt. øvrige drikkevarer medbringes selv
Sidste nyt - ons d. 1. juni 2011 af Lene Balje
Langdistance Kolding
Beskrivelse
For første gang skulle langdistancekaravenen en tur til Kolding, for at dyste på Koldingfjorden. Det blev en rigtig god oplevelse. Alt logistikken fungerede perfekt og der var hjælper overalt, så det kun var selve roturen deltagerne skulle klare selvsmile
Varderoerne hjembragte placeringerne: 10, 13 og 15 ud af 20 hold.
Alt i alt en rigtig god oplevelse i Kolding. Nu holder vi ferie og vender stærkt tilbage i midten af august, hvor Københavns roklub har invitetet til langdistancedyst. Vi glæder os!