LUK×

NYHEDER SIDSTE NYT

Nyere  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  Ældre
Sidste nyt - lør d. 28. september 2019 af John Balje
Generalforsamling og Standerstrygning
Generalforsamling torsdag d. 31. oktober kl. 19.00 i Varde Roklib
Se vedhæftet indkaldelse th. ved den lille blå clips!
Sidste nyt - lør d. 28. september 2019 af John Balje
Nibeturen
Sommerferieturen gik i år til Nibe camping hvor vi havde mulighed for at sætte bådene direkte i vandet fra kysten. Se de fine fotos i billedarkivet.
Endelig uge 31 - og Open Air veloverstået. Men hvad siger vejerudsigten? Først ser det ud til sommer og sol, og så melder de regn og torden - i en hel uge!! Nå, uge 31 er uge 31 og vi har glædet os i næsten 2 år. Vi er 17 roere og cyklister tilmeldt, som ser frem til en uge i godt selskab, og med motion og oplevelser som fælles ønsker. Vi kommer til Nibe Campingplads med alle vores både og cykler, og får os fordelt i hytter og campingvogn. Det første lyn flækker himlen med et øredøvende brag lige ved siden af campingvognsholdet, og så lige midt i en velkomst ginsmile men skybruddet bringer os ikke ud af kurs eller fatning. Efter et dejligt sønderjysk kaffebord (tak for rigelige mængder kage til Susanne) og lidt udpakning samt fordeling af \"Madhold\" så er vi landet. De følgende 2 dage bringer nogle gode roture til bl.a. Gjøl Havn og Halkjær Bredning og cykelture i lokalområdet. Derudover rigelig med hygge og spisning på de lokale restauranter og caféer om aftenen. Vejeret bød i perioden på en god blanding af sol og regn til alle vores aktiviteter. Det blev også til en turisttur ind til Ålborg inden ugen var omme, og turen igen gik mod sydlige himmelstrøg i Varde. Tak til alle for nogle rigtige dejlige dage sammen - og nøøøj, hvor er der desværre laaaang tid til næste sommerferielangtur. Breaking news: Lene har noget i støbeskeen ...glæd dig.
Sidste nyt - lør d. 28. september 2019 af John Balje
Fanøturen
Roturen på 36 km fra Varde til Fanø forløb rigtig fin. Vejret var med os, sol og 4 sek./m vind. Muslinge bankerne som går 1,5 km ud fra kysten lige efter Hjerting er der endnu smile ….så endnu længere ud næste gang.
Vores oppakning afhentes i Esbjerg Roklub inden krydset over til Fanø. Vi undgik de brækkende bølger fra Fanø færgen i år. Fantastisk oplevelse med sælerne på sandbankerne lige inden vi ankommer til Fanø Roklub. En morfar og så i bad inden vi skulle spise på Krogaarden. Pludselig dukker der en single coastel op med Frederik om bord - han ville lige tjekke om isen på Krogaarden var ok, inden han returnerede til Esbjerg igen. Søndag var der 11 sek./m vind, så det var iført redningsvest da vi roede tilbage til Esbjerg. Heldigvis var det i medvind, men krabsøerne i sejlrenden mindede mig om sangen i mellem Esbjerg og Fanø der står bølgen som en kæmpe høj er ikke helt forkert. Vi læssede bådene på traileren ved Roklubben i Esbjerg og kom sikkert til Varde.
Tak til alle deltagere for en god tur.
Sidste nyt - lør d. 22. juni 2019 af John Balje
Sct. Hans aften i Roklubben
Kære alle, vi mødes i Roklubben kl. 18.00 og tænder grillen og fejrer midsommeren med godt mad og drikke som man selv medbringer. Familien er naturligvis meget velkommen. Jensens brænde har lovet at sponsorer lidt træ til bålfadet. Så kom og deltag i arrangementet og lad os få nogle hyggelige timer sammen. Der er også mulighed for at se det store bål på havnepladsen og høre båltalen.
Sidste nyt - lør d. 23. marts 2019 af John Balje
ROSKOLEN 2019
Roskolen, er et tilbud til dig, der er ny, og som gerne vil lære at ro.
Roskolen kører i april og maj hver mandag og onsdag kl. 19.00 - send SMS nu til 2215 6431 og få et par gratis prøve ture

Varde Roklub, Dronning Margrethes vej 17, Varde
Mød op i løbetøj eller andet træningstøj gerne lidt varmt påklædning.
Send en SMS til John på 2215 6431
Vi ses i Klubben
Hilsen
John
Sidste nyt - søn d. 17. februar 2019 af John Balje
Vandretur ved Ny Sø
Årets første vinteraktivitet. En vandretur der gik til Ny Sø - se fotos i billedarkiv.
Sidste nyt - ons d. 2. januar 2019 af Lene Balje
Vinteraktiviteter
Så er den her - vinteraktivitsplanen!
Nu er den klar, og du kan godt begynde at glæde dig. Der er gamle kendinge - MEN også noget helt nyt. Skynd dig at kigge i den (på clipsen i højre hjørne herover), så du kan reservere tidspunkterne i din kalender. Vi kan næsten ikke ventesmile
Sidste nyt - tor d. 13. december 2018 af Lene Balje
Vinteraktiviteter
Så er den her - vinteraktivitsplanen!
Nu er den klar, og du kan godt begynde at glæde dig. Der er gamle kendinge - MEN også noget helt nyt. Skynd dig at kigge i den (på clipsen i højre hjørne herover), så du kan reservere tidspunkterne i din kalender. Vi kan næsten ikke ventesmile
Sidste nyt - søn d. 4. november 2018 af Lene Balje
Rospinning vinter
Nu er sæsonen for rospinning startet. Vi har fået sponseret et ekstra roergometer, så der nu er 9 roergometre i alt, så der er plads til alle. Meld dig på hold på rokort - og kom og få pulsen op i takt med dunkende rospinnings-musik. Vi glæder os til at se jer allesmile
Sidste nyt - lør d. 13. oktober 2018 af John Balje
Vinterklargøring
Bestyrelsen anmoder medlemmerne som har roet i 2018 om at komme og hjælpe med at vinterklargøre både og bådhallen.

Der er vinterklargøring lørdag den 27. oktober kl. 09.00. Vi starter med morgenkaffen og brød og går derefter i gang med opgaverne som varer ca. 2,5 time frem til kl. 12.00 hvor der serveres en let frokost.
Sidste nyt - søn d. 7. oktober 2018 af John Balje
Generalforsamling 2018
Torsdag den 25. oktober 2018 kl. 19.00 i Roklubben.Se indkaldelse og dagsorden samt forslag vedhæftet her med blå clips.
Sidste nyt - søn d. 7. oktober 2018 af Lene Balje
Roture i efteråret
I september måned var 13 friske roere fra Varde Roklub taget en tur til Silkeborg, som havde arrangeret en roevent på Silkeborgsøerne. Det havde rigtig mange roere benyttet sig af, så der var livlig rotrafik til og fra Himmelbjerget denne lørdag. Vi havde en dejlig dag med gode oplevelser og dejligt rofarvand. Efterfølgende blev der spist grillpølser på terrassen i Silkeborg Roklub inden turen atter gik med både og roere retur til Varde.
Søndag den 7. oktober afholdtes klubbens årlige løvfaldstur, hvor turen denne gang gik til Karlsgårde med madpakker og kaffe. Det var rigtig smukt løvfaldsvejr og vi havde en dejlig rotur. Se fotos fra begge ture i billedarkivet.
Sidste nyt - man d. 9. juli 2018 af Lene Balje
juli måned på rokort.dk
Det er sommerferie for rigtig mange - så derfor bruges rokort.dk til booking af hold mandag og onsdag aftener i juli måned.
Sidste nyt - tor d. 28. juni 2018 af Lene Balje
Open Air
Vi nærmer os årets Open Air i Varde, og vi er med igen i år. Se info om hvem, hvor og hvornår på vedhæftede dokument. Det bliver spændende at se årets nye tiltag, se en masse gode mennesker og høre fed musik.
Sidste nyt - tir d. 12. juni 2018 af Lene Balje
Langtur til Fanø
1 – 2 – 3 – 4 år skulle der gå, inden det igen blev muligt at gennemføre den årlige planlagte langtur til Fanø. Med en vejrudsigt der sagde vindstille, letskyet og 25 grader, kunne det ikke blive mere optimalt. Otte roere roede fra Varde lørdag kl. 10 og i starten gik det stille og roligt ud af Varde Å i det velkendte daglige rofarvand. De seneste 6 uger har solen skinnet fra en skyfri himmel over Danmark uden den mindste dråbe vand. Det har betydet, at hestebremserne var særdeles tørstige, og vi stakkels svedige roere var udset som væskedepoter. Der blev klasket til højre og venstre, i luften og på hinanden, hvilket efterlod et sand ”bremsespor” i begge både. Heldigvis ville bremserne ikke med ud på åbent vand, så da vi var ude i Ho Bugt var vi dejlig fri for hestebremser og vi kunne holde pause og spise vores velfortjente madpakker.
Efter frokostpausen roede vi stille og roligt forbi Marbæk – Sjelborg – Hjerting – De hvide mænd – 3 borerigge og over nogle suspekte muslingebanker, inden vi roede ind til Esbjerg Roklub, hvor rochefen modtog os for at vi kunne læsse bådene med ”overnatningsbagage” inden de sidste 4 km rotur til Fanø. Det blev til en kort stræk ben pause efter fire timers roning, samt en lille kaffepause. Således læsset nu med fuld oppakning skulle vi blot de sidste få kilometer mod Fanø. Man må ikke genere fanøfærgen, når man skal krydse dens sejlrende! Derfor ventede vi med at ro ud i sejlrenden indtil færgen havde forladt havnen på Fanø. Hvad vi ikke var helt forberedt på var, at færgen laver nogle enorme bovbølger, så begge vores robåde måtte forsøge at komme gennem bølgerne på bedste vis. Den ene båd var lidt uheldig og fik således vand ind over rælingen og dermed en del vådt bagage. Heldigvis kunne luftmadras, sovepose osv nemt tørre i det dejlige vejr.
Velankommet til lystbådehavnen på Fanø, kunne vi konstatere at vi også her havde valgt den helt rigtige dag til turen. Der var et stort arrangement ”Vild med vand”, hvilket bl.a. betød at der var opstillet et stort øltelt på pladsen, hvor vi kunne købe velfortjente fadøl, bakskuld, is og meget mere. Efter landgang hyggede vi os gevaldigt, gik på kro og spiste dejlig aftensmad, sov på vores liggeunderlag og luftmadrasser inden det blev søndag, og hjemturen skulle påbegyndes. HM…. vejrudsigten sagde regn og måske med torden! Det er ikke rovejr – og hvor heldige var vi så lige, at rochefen tilbød at komme med bådtraileren og hente både og bagage. Ligeledes venlig var Gittes mand Søren, som også velvilligt troppede op for at hente nogle af os. Det blev altså til en køretur til Varde i stedet for en rotur, men….. det var der vist ikke nogen der havde noget imodsmile
Alt i alt en rigtig dejlig tur, og vi håber ikke at der skal gå fire år, inden det bliver muligt at gennemføre turen igen. Se fotos i billedarkivet.