LUK×

NYHEDER SIDSTE NYT

Nyere  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  Ældre
Sidste nyt - ons d. 5. november 2014 af John Balje
Standerstrygning og Generalforsamling
Torsdag d. 30. novmeber har vi som annonceret holdt standerstrygning og Generalforsamling - Se Medlemmer>Referater! Formanden holdt igen en grundig og lang tale for nationen af roere i Varde Roklub, hvor formanden kom vidt omkring og især fik takket de mange medlemmer der netop gør en forskel i klubben ved deres frivillinge deltagelse i arrangementer der ikke kun handler om roning. F.eks. rengøring toiletter og vedligeholdelse af uddendørsarealer og frivillig arbeje for at tjene penge til klubkassen.
Sidste nyt - søn d. 19. oktober 2014 af Lene Balje
Copenhagen Harbour Race
Det er efterhånden en tradition, at Varde Roklub sender et hold, denne gang Allan, Lars, Steen, John og Lene B. til København, lørdagen inden efterårsferien, for at deltage i kaproningen ”Copenhagen Harbour Race”. Det blev til en 8. plads i en lånt båd af ARK, ud af 26 startende, hvilket er et hæderligt resultat udfra tesen at det er nogle af Danmarks bedste inriggerroere som deltager. Det er på alle måder en fantastisk oplevelse. Der er masser af startende hold i inriggere og senere på eftermiddagen starter de flotte ottere. Hvis man stiller sig på Bryggerbroen eller Langebro kan man få det flotteste overblik over både og mandskab. I år var det ekstra flot med solskin og temperatur på ca. 20 grader denne efterårslørdag. Det fås simpelthen ikke bedre!
Sidste nyt - søn d. 19. oktober 2014 af Lene Balje
Løvfaldstur
Løvfaldsturen den 5. oktober gik igen i år til Karlsgårde. Vejret var som bestilt, og 3 både gik de ca. 10 km mod øst, for at stoppe ved Karlsgårdeværket, hvor de medbragte madpakker blev spist og kaffen blev drukket i hyggeligt samvær inden turen gik mod Varde igen. Se stemningsbilleder i billedarkivet.
Sidste nyt - tor d. 25. september 2014 af Lene Balje
Hjælp Klubben - Status i Bauhaus
Vi skal bruge din hjælp til at tjene penge til klubben mandag den 3. november kl. 15 – ca. 24 og/eller tirsdag den 4. november kl. 7.30 – ca. 16. Vi skal igen i år hjælpe med statusoptælling i Bauhaus for at tjene penge til vores klub. Kontakt Lene B. på mobil 22594549 eller via mail: lb@vardehs.dk og meld dig som statusoptæller mandag og/eller tirsdag. Husk at vi også skal til infomøde enten den 21.10 eller 22.10 kl. 18 – 19.30. Jeg glæde mig til at høre fra dig.
Mvh Lene
Sidste nyt - tir d. 9. september 2014 af John Balje
Karlsgårde Dag
Roklubben var igen i år repræsenteret ved Karlsgårde Dagen ved en stand på broen ved Karlsgårdeværket. 2 både en 4-åres og en 2-åres blev roet til værket. 2 nye beachflag med roklubbens Logo vejrede over standen. Standen var fint besøgt og vi havde en del folk på vandet og vi fornemmede at der var en del interesse for roklubben og dens både. Vi fik stor ros for at vi holder vores både så flotte.
Se vedhæftede blå clips med billede og kommentar i Jyskevestkysten.
Sidste nyt - søn d. 24. august 2014 af Lene Balje
Åens Dag
Kære alle deltagere ved Åens Dag. Vi i roklubben har været rigtig glade for de mange besøgende og interesserede, som lagde vejen forbi vores klub. Vi fik talt med rigtig mange om alt muligt, og håber meget på at se nogle af jer igen som kommende roere. Besøg os også gerne på Karlsgårdedagen den 7. september, hvor vi lægger til nede ved Værket, hvor der vil være mulighed for at prøve en rotur og få en snak om roningens fortræffeligheder og meget andet. Næste gang vi starter roinstruktion op for nye roere er i april 2015. Vil du vide mere, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os (se kontaktpersoner i informaionsboksen i højre side). Måske ses vi igen på Karlsgårdedagen?
Sidste nyt - søn d. 24. august 2014 af Lene Balje
Langtur Mysunde
Slesvig Roklub har et fine sommerhus ved Mysunde som ligger 12 rokm fra Slesvig by ved indfjorden Slien. Det sommerhus havde Varde Roklub booket til sensommerens langtur. Vi var 13 roer som tidlig lørdag morgen drog af sted til mysunde i 3 biler med bådtrailer og 3 både. Efter at have brillieret med trailerkørsel omkring gågaden i Slesvig, for lige at vise flaget efter et GPS svigt, ankom vi til sommerhuset. Vi roede ca. 15 km ud ad Slien i østlig retning og ankom til et lille færgested hvor vil blev modtaget fyrsteligt af 2 lokale damer som var meget gæstfrie og de anviste et bådhus hvor vi kunne spise vores madpakker. Da vind og strøm ikke ville være i vores favør på hjemturen valgte vi at vende her. Efter hjemkomsten var der 13 der skulle i bad inden turen gik til Slesvig by hvor vi spiste på Græsk restaurent. Igen en rigtig god tysk service, store retter hvor der ikke var sparet på proteinerne og det hele for det halve hvad man får i Danmark. ca. 160 kr. inkl. vin pr. kuvert - billigt. Det passede ganske udemærket til vores vestjyske temperement. Eter en forholdvis stille nat gik 8 roere i bådene søndag formiddag for at ro til Slesvig roklub 12 km mod vest. En pragfuld tur gennem spejlblank vand. Vi blev modtaget af vores gode ven Birger fra Slesvig roklub. Birger fortalte at Roklubben var blevet renoveret for 700.00O EURO - nye overnatningsrum, konferencerum, bestyrelseslokaler, festlokaler og nye toiletrum, ja selv en slidske for kørestolsbrugere var monteret. Gelændere i rustfrit stål som på et skib - det var bare godkendt!
En rigtig vellykket langtur med meget for enhver smag, så et stort kardo til deltagerne og især langtursudvalget for planlægningen.
Sidste nyt - søn d. 24. august 2014 af Lene Balje
Langdistancekaproning 2014
Varde Roklub vinder guld og bronze ved langdistancekaproningerne i 2014. Vedhæftede avisomtale, blå clips til højre, beretter om klubbens kaproninger i denne sæson og derudover kan vi tilføje endnu en guldmedalje i Humlebæk til vores 4-årers mix-hold, Anja, Jeanett, Lene B, Lars, John med hold Neptun 10 km i 2. division samt endnu en bronzemedalje til vores 2-årers herrehold, Jøgen, Lars, Allan hold Thetis 25 km i DM. Herrene beretter at nærmeste konkurrent DSR i et skifte har 2 mand over borde, som definitivt afgør medaljen til Varde. Sikke en flot afslutning i Humlebæk den 23. august og tak til Humlebæl roklub for et vel planlagt arrangement. Den samlede medaljehøst til Varde 2014 udgør således 5 guldmedaljer og 2 bronze i årets 5 kaproninger. Tillykke til alle som har været med.
Sidste nyt - lør d. 9. august 2014 af John Balje
Guld og Bronze til Varde i Vejle
Vardes Herrer 25km, Jørgen, Alan og Lars i båd Thetis vinder for første gang Bronce i DM klassen i Vejle. Vardes firer, Anja, Henning, Lars, Frederik og John i båd Neptun, forsvarede Guldmedajlen i 10km 2. division og er dermed oppe på 4 guldmedaljer i 4 regattaer. Vardes Kvinder 10km DM, Karin, Ida og Lene roede sig ind på en flot 5 plads. Vejrguderne var ikke just med os i Vejle, da der var skybrud under 25km løbet og der var vindstød op til 15./sek i 10km løbene. Distancen 10km ud til vendebøjen foregik i medvind, men hjemturen var som at ro ind i en betonvæg når bølgerne bankede mod stævnen. Det var rent råstyrke der skulle til for at løse opgaven, som lykkes for Varde roerne. Vi ønsker alle holdene tillykke med de flotte placering i Vejle.
Sidste nyt - man d. 21. juli 2014 af Lene Balje
Open Air 2014
Vi takker medlemmerne for opbakningen ved årets Open Air koncert, hvor Roklubben har passet baren Thors Hammer fredag og lørdag.
Næste gang vi anmoder om assistance for at støtte roklubben er d. 3 og 4 november hvor vi skal hjælpe med optælling i Bauhaus. så kryds i kalenderen allerede nu smile
Venlig hilsen Lene
Sidste nyt - man d. 30. juni 2014 af John Balje
Guld til Varde i København
Alle gode gange 3 lykkedes det for Varde Roklubs hold Neptun, denne gang med besætningen Ida, Henning, Lars, Frederik og John at hente det 3. sæt guldmedaljer hjem til klubben i træk i rosportens 2. division 10km mix. Danske studenters roklub DSR, som var på hjemmebane førte ved vendebøjen, men forspringet skrumpede ind og både Varde og DSR fik helt udsædvanligt noteret samme rotid 50:23 for de 10 km da de gik over målstregen, hvilket giver Varde Guld da de opnår en handicaptid 40 sek. hurtigere end DSR. Varde Roklubs 25km hold, Jørgen, Lars og Allan op når en pæn 7. plads i det hårde 25km felt.
Sidste nyt - man d. 30. juni 2014 af John Balje
Sct Hans aften
Sct. Hans aften tændtes grillen i klubben og 14 medlemmer og familie hyggede sig med Deres medbragte delikatesser og kød på grillen i en god stemning i venners lag imens regnen sagte trommede på vinduerne. Enkelte nåede bålet ved havnepladsen senere på aftenen og andre valge at fortsætte med hyggen i klubben.
Sidste nyt - tor d. 26. juni 2014 af John Balje
Teknikkursus i Roklubben
Oplevelsen af en båd i takt der glider ubesværet i gennem vandet fuldstændig i ballance er vel det vi søger hver gang vi er på vandet.
Bestyrelsen er enig om at der årligt bør afholdes midst ét roteknikkursus for alle medlemmer i klubben.
Det blev så Lørdag d. 21 juni hvor 10 personer inkl. instruktører deltog. kurset startede kl. 12.30 og sluttede 16.15
Programmet var som følger:
Teori: skolerotaget i ergometer med årer - ny input fra Danmarks Rocenter - afdække oftest forekommende rotekniske fejl i klubben.
Roøvelser i båden på vej ud til Øen.
Videooptagelser ved Øen og rettelser her og nu.
Afprøvning af rotaget med de nye rettelser på vej hjem fra øen.
I klubben gennemgang af videosekvenser i langsom gengivelse for at afdække tekniske fejl der kan være svære at spotte. Kaffe og kage samt evaluering. Det er nu vigtigt for roerne i fremtiden at fastholde de rettelser der er blevet øvet. Det vigtigste som roer at at få afdækket og erkende rofejl og der efter arbejde med at få det rettet for det kan tage uger at rette fejl man har tillagt sig. I er mere end velkommen til at kontakt jeres instruktører hvis der er noget I vil have tjekket eller rettet.
Sidste nyt - tor d. 26. juni 2014 af John Balje
Madpakketur til Janderup
Tirsdag d. 17. Juni var der madpakke tur til Janderup. 15 gæve roere stævnede ud fra Varde med kurs mod Janderup. Vejret var ikke lige med os den aften. Vinden var hård og gjorde opholdet ved Janderup ladeplads koldt og efter en halv time med madpakkeguf måtte vi i bådene igen for at ro os til varmen. Så kaffen blev indtage i klubhuset ved hjemkomsten. Vi fik alligevel en god rotur, noget at spise og ikke mindst plejet vores sociale netværk som er formålet med turen.
Sidste nyt - tor d. 26. juni 2014 af John Balje
Varde vinder guld i Aarhus
Det lykkedes Varde Roklub, Steen, Lars, Anja, Jeanett, John at forsvare guldmedaljen i Rosportens 2. division 10km i en 4-åres inrigger ved regattaen i Aarhus, da de vinder foran DSR med 6 sekunder. Så det bliver spændende i København d. 28. juni hvor Københavnerne er på hjemmebane, om Varde kan lave hattrick. Historien fortæller at DSR troligt fulgte Varde bådens tvivlsomme kurs mod Aarhus, som kostede begge hold 300m ekstra tunge rotag mod vendebøjen.
Varde Roklubs Damer roer sig ind på en flot 5. plads i DM 10km
Varde Roklubs hårde halse på 25km henter en flot 6. plads foran vennerne fra Randers.