NYHEDER 2008

Sidste nyt - man d. 1. september af Lene Balje
Langdistance Vejle
Årets sidste langdistancekaproning blev afholdt lørdag, den 6. september, og Alex, Henning, John, Karin og Lene drog atter afsted for at repræsentere Varde Roklub ved denne konkurrence. Resultatet denne gang blev en fornem 5. plads med kun 1 sekund til 4. pladsen og 6 sekunder til 3. pladsen (hvorfor var det lige, at vi ikke roede blot en anelse hurtigere?) - i alt deltog 15 bådhold i kategorien 10 km åben mix og samlet i alle klasser deltog ca. 45 bådhold. Om aftenen var der roerfest i Vejle roklubs bådhal med en fantastisk buffet. Vi siger tak til Vejle for et rigtig flot arrangement (selv vejret kunne ikke være bedre) - og forhåbentlig på gensyn igen næste år, hvor vi håber, at lidt flere varderoere har lyst til at deltage.