NYHEDER 2008

Sidste nyt - søn d. 1. juni af Lene Balje
Langtur i Ry
Ry Roklub havde, i anledning af klubbens 60 års jubilæum, inviteret alle 60+ roere i distrikt syd til roning med efterfølgende fest, tirsdag den 10. juni. Jørgen & Sonja Klemmensen + Hr. & Fru Mønster drog således afsted tidligt tirsdag morgen, og deltog i festlighederne hele dagen + aftenen med. De var således allerede i Ry, da første afdeling på 3 af Varde Roklubs (-60)-roere ankom lørdag formiddag. Et enkelt hold roede mod Himmelbjerget om formiddagen. Hen på eftermiddagen ankom kaproningsholdet fra Århus. Efter kaffetid gik de 12 roere for første gang samlet på vandet. Denne weekend var den første i 1½ måned, hvor regntunge skyer indimellem krævede hurtig iklædning af regntøj og kasket. På andre tider var der behov for hurtig afklædning for at undgå overophedning i solens varme stråler. Alt i alt blev det en dejlig weekend i de fantastiske omgivelser ved Ry Roklub, og til de særlige seværdige oplevelser kan nævnes fiskende isfugl, havørne, diverse dunede ællinger og et enkelt får.