NYHEDER 2008

Sidste nyt - man d. 1. september af Lene Balje
Wadehavsløbet - Ribe
En flot solskinslørdag med en let vind fra øst, drog en caravane med 4 af klubbens indriggerbåde og 23 friske roere fra Varde Roklub mod syd - nærmere betegnet Ribe - for at dyste i årets udgave af Wadehavsløbet. Det blev en skarp konkurrence næsten kun mellem Ribe- og Varderoere, da der derudover kun var en enkelt deltager fra Jels og én båd fra Esbjerg (ærgerligt at der ikke deltog flere fra andre klubber) - vi kan kun opfordre alle landets øvrige klubber til at deltage i denne lidt alternative rokonkurrence, som løber af stablen i september hvert år. Men alle deltagerne i år fik en fantastisk dag med hurtigroning på Ribe Å, samt løsning af diverse sjove opgaver ved posterne - rigtig godt fundet på! Om aftenen var der grillfest i klubhuset i Ribe. Tak til Ribefolket for et rigtig godt arrangement. Årets pokalhøst for Vardefolket blev til 1.pladsen i 2-årers damer, 4-årers damer og 4-årers mix. Tillykke! - og til alle jer andre: Hæng i med træningen, så lykkes det måske for jer til næste årsmile Tak til alle deltagere for at få alt det praktiske til at gå op i en højere enhed, og tak for en rigtig hyggelig weekend.