NYHEDER 2009

Sidste nyt - tir d. 1. september af Lene Balje
Langtur Kolding Fjord
I kalenderen den 12.-13. september stod der langtur til Kolding Fjord. 12 varderoere mødtes således lørdag kl. 9 i Kolding Dame Roklub, hvor vi var så heldige at kunne låne både og klubhus. Efter et dejligt morgenmåltid lagde 4 2-årers fra kaj med retning mod Lillebælt. I dejligt solskin og med vinden i ryggen gik det ud af fjorden, forbi Skærbækværket(det lugter fælt), ud i Lillebælt og vupti landede vi ved Middelfart Roklub, som ligger lige midt imellem de to lillebæltsbroer. Vi fortøjrede bådene ved broen og gik i land for at nyde vores medbragte madpakker. Imens vi spiste dukkede en 4-årers middelfartbåd op og lagde også til ved broen. De venlige mennesker fra Middelfart var utrolig gæstfrie og bød os bl.a. på rigtig "lagerøl". Efter frokosten gik turen igen mod Jylland og op under den nyeste Lillebæltsbro - et fantastisk syn fra en lille robåd! Turen gik herefter igen mod Kolding med en lille kaffepause ved "Mågeklattebroerne" - og herefter med en strid vestenvind lige mod os, så vi måtte finde de gode rugbrødsmotorer frem. Lørdag aften foregik således: Mændene i bad - pigerne i bad - de huslige dækkede bord og lavede mad - alle spiste - hygge - sang - pjat - irsk kaffe - mere vin - godnat. Søndag ville vi i første omgang have roet til Løverode - MEN vinden var rigelig frisk, så vi valgte at sende 2 både ind i havnen og op af åen. De andre 2 både gik ud på nordsiden af fjorden med det mål at gå ind i vigene og stikke en tur over til Løverode - men da vi kom ud på åbent vand var det ikke hyggeligt mere, så vi vendte om igen og tog i stedet en tur tilbage til havnen og op i åen. Vi sluttede med fælles frokost i KDR, hvorefter vi pakkede sammen og vendte næsen mod Varde igen. Tak til alle deltagere for en dejlig roweekend - og speciel tak til KDR for gæstfriheden og lån af både og hus.