NYHEDER 2010

Sidste nyt - man d. 1. marts af Lene Balje
Besøg hos bådbygger
En sprit ny 2-åres inrigger, som vi har bestilt hos bådbygger Lars Jungdahl ved Grejsdalens Inriggerværft er besigtiget af en 4 mands delegation fra Roklubbens bestyrelse d. 17. marts 2010. Lars er i fuld gang med at færdiggøre båden som skal leveres inden standerhejsning og båddåb d. 18. april kl. 11:00 og den skal nok blive færdig til tiden udtaler Lars Jungdahl. Man får altid et behageligt seriøst fagligt dybdegående svar på de spørgsmål man har til bådkonstruktionen og udstyret fra Lars. Vi afgav ved samme lejlighed en ordre på 4 ekstra Big Blade årer - som bestyrelsen har besluttet at indkøbe til Neptun. Med nyheden om at klubben får et væsenligt større bidrag ved årets Open Air nærmer vi os estimeret 100.000,- i indsamlede midler fra fonde, firmaer og frivilligt arbejde.