NYHEDER 2010

Sidste nyt - tir d. 1. juni af Lene Balje
Langdistance Århus
Tidlig op - lave kaffe - hente brød hos bageren - mødes i roklubben - Neptun på traileren - afsted til Århus. Sådan startede lørdag, den 26. juni for de 5 roere(Allan H., Alex, John, Karin og Lene), som skulle repræsentere Varde Roklub ved langdistanceturneringen i Århus. Vejret artede sig med kun lidt vind, pæne temperaturer og en god blanding af sol og skyer. Alt det praktiske klappede og kl. 10.46 præcis lød højtaleren: Attention - GO, for hold nr. 9. OG 50 min. og 31 sekunder senere havde Neptun med besætning tilbagelagt de 10 km hvilket rakte til en 5. plads (ud af 15 deltagende hold). Vores pæneste placering i år - hidtil - for vi satser på at komme stærkt igen, når vi midt i august skal til Randers. Vi glæder os allerede til at skulle besøge vennerne i Randers - og ønsker alle en rigtig god sommer i mellemtiden.