NYHEDER 2010

Sidste nyt - søn d. 1. august af Lene Balje
Langdistance København
Så er vi på vej ind i sidste runde af årets langdistanceturnering. I den kommende weekend drager vores Vardehold til DSR i København for at deltage i årets 5. udgave af turneringen og for at være med til afslutningsfesten lørdag aften. Denne gang låner vi en 4-årers hos DSR. Rohandsker, luftmadrasser, festtøj og det gode humør bliver pakket når Allan H., Henning, Karin, John og Lene drager mod øst tidlig lørdag morgen. Her kommer et par uddrag af optakter til regattaen. DSR skriver: \"At DSR som arrangerede klub med stærke langdistancetraditioner har mange hold med, overrasker nok ingen. Derimod er det med stor tilfredshed, at vi i år kan se klubber som Varde og Kolding tage turen over broen, sådan at Jylland i år er flot repræsenteret i finalen.\" www.roning.dk skriver: \"Vardes firer: Haagen, Pedersen, Balje, Kjær Jensen og Balje er klar ved startlinjen kl. 11.02 til årets sidste tur. I Varde Roklub er der i forhold til klubbens størrelse en formidabel langdistancekultur, det er en meget stor procentdel af klubben, der starter ved langdistance regattaerne.\"