NYHEDER 2011

Sidste nyt - man d. 1. august af Lene Balje
Kanindåb
Mange af klubbens nye/nyere roere har ventet i lang tid og med spænding på denne Kanindåbsdag, da klubben kun afholder kanindåb hvert andet år. Således havde vi også for første gang i roklubbens historie (i hvert fald inden for de seneste årtier)hele 16 kaniner tilmeldt dagens dåb. Selve dåben blev afholdt helt efter drejebogen med Kong Neptun og hans følge i aktion og et stort hold yderst velopdragede kaniner i dejligt solskin og med en vandtemperatur på 16 plusgrader i åen. En herlig eftermiddag og efterfølgende havde et kaninudvalg arrangeret en velbesøgt og fantastisk vellykket kaninfest om aftenen, med sjove og interessante indslag. Bl.a. En drille chokoladekanin blev delt med en hammer. Mange tusind tak til Allan H.-Susanne H.-Lars J.-Vibeke J.-Jørgen N.-Elise K.-Carsten W.-Bente S.-Lene S.-Peter R.-Kasper L.-Ragna H.-Kirsten S.-Edel P.-Flemming L.-Jens G. alle for medvirken til en endnu utrolig minderig dag i Roklubs historie.