LUK×

NYHEDER 2011

Sidste nyt - søn d. 1. maj af Lene Balje
Langdistance Nakskov
Første afdeling af langdistanceturneringen blev roet lørdag den 28. maj på Nakskov Fjord. 3 hold fra Varde Roklub havde valgt turen øst over mod Nakskov allerede fredag aften. Turen blev i første omgang lidt længere en beregnet, da vi i Svendborg sad fast i en bilkø, som varede i 2 timer - og dernæst måtte bilen med bådtraileren yderligere vente en ekstra time på at komme med Langelandsfærgen.
Fredag aften blev der talt en del om vejret, som var særdeles blæsende - men da det blev lørdag havde vinden lagt sig noget. Med godt humør blev alle bådene sendt afsted med 2 min. mellemrum - og et stykke ude af havnen blev å-roerne fra Varde mødt med de - til daglig - noget uvante bølger. Undervejs var Galtheabesætningen dog så uheldige, at miste en klemring - og de måtte således \"humpe\" sig hjemad i langsomere tempo. På trods af dette uheld blev placeringerne til Varde hhv. 9, 10 og 15. En god start med plads til forbedringer.
Tak til Nakskov for en veltilrettelagt turnering, hvor al logistikken gik op i en højere enhed. Herefter glæder vi os alle til igen at skulle dyste om 14 dage i Sønderborg.
Kommentarer