NYHEDER 2011

Sidste nyt - fre d. 1. april af Lene Balje
Standerhejsning
Formandens tale er en traditon ved årets standerhejsning og samtidig en god anledning til at blive opdateret mht. til klubbens aktiviteter og tiltag. Henning kunne berette at vintersæsonen har budt på 8GP, bueskydning, vinsmagning og travetur, isolering, belysning og ny gangbro på loftet samt en ny varmtvandsbeholder og et soft close toiletbræt. Der er endvidere bestilt 4 nye årer til Triton. Bestyrelsen har udnævnt 5 nye langtursstyrmænd, Thomas, Ida, Anne-Mette, Ruth, Allan H. Et hold nye styrmandsaspiranter har gennemført deres teori og alle bestået. Formanden udtrykte også en stor og varm tak til de mange roere som i dagligdagen laver store og små arbejdsopgaver i forbindelse med roklubbens virke. Efter standeren var hejst blev et par både rigget til, og årets første roture gik en lille tur vestpå. Hjemme i klubben blev der disket op med en lækker frokost til alle. Sæsonen er hermed skudt i gang - vel roet!