NYHEDER 2012

Sidste nyt - man d. 26. marts af Lene Balje
Forårsklargøring
Forårsklargøring! Der må ydes før der kan nydes, når der går forår i roklubben – og det gjorde der søndag den 25. marts 2012 kl. 9:01. Der blev indtaget morgenkaffe, flyttet, rullet, fejet, vasket, renset, støvsuget, raspet, slebet, monteret, klippet, skuffet, gravet, svedt, hentet forsyninger og meget, meget mere - Pyha! Næsten halvdelen af klubbens medlemmer var mødt op, så der var rigtig mange hænder til arbejdet og dermed var opgaverne løst ved 12-tiden, hvor frokostbordet stod klar til de flittige roere. Roklubben melder rosæsson 2012 klar til start fra søndag den 1. april - Standerhejsning. Bestyrelsen sender de varmest hilsner og tak til alle de roere som deltog i klargøringen. Den opbakning bestyrelsen får til sine arrangementer, gør at det er en fornøjelse for dem at lave frivilligt arbejde for og sammen med jer - Mange tak roere! Vi lader billederne tale for sig selv fra forårsklargøringsdagen - se billedarkiv.