NYHEDER 2012

Sidste nyt - tor d. 27. september af John Balje
Roaktiviteter
Roaftenerne er slut for i år. Vil man på vandet som man stadig har muglighed for, så foregår det ved at oprette en tur på rokort.dk
Vi håber på godt vejr så vi kan få nogle weekendture i oktober også via rokort.dk
1.oktober-24.oktober mandage og onsdage fri ergometertræning. Dvs man møder op og finder et ledigt ergometer og træner selvstændigt. kl. 19-20 kører man max. 15. min. ad gangen, hvis der er kø. Plads til 4 ergometre. Der vil være kaffe på kanden som vi plejer.
7. oktober Den årlige Løvfaldstur er vi grundet høj vandstand, ved Karslgårde, nødt til at planlægge til Tarphage og med frokost i Janderup. Så mød op i klubben kl. 9.30 og husk madpakken mv. - vi ses!
13. Oktober drager vi til Copenhagen Habour Race.
Opgaven: Deltage i 6,5 km roning på tid i Københavns havn samt se den imponerende 8er regatta og derefter på fisketorvet og nyde en god velfortjent bøf eller frokost.
14. oktober Den årlige Løvfaldstur forsøger vi igen at afholde efter vi måtte aflyse sidste weekends tur. Så mød op i klubben kl. 9.30 og husk madpakken mv. - vi ses!
29. oktober starter vi Rospinning med musik og instruktør for hold. Nærmere oplysning om tilmelding mv. følger senere på måneden.