NYHEDER 2013

Sidste nyt - tor d. 28. marts af John Balje
Aktivitetsplan
Aktivitetsplanen for rosæsson 2013 kan du se eller udskrive ved at åbne filen (den lille blå clips over billedet). Der er mange turaktiviteter, kaproninger og events som du kan deltage i ud over de alm. roaftener mandag tirsdag og onsdag. Der ligger også papirudgaver i klubben. Endvidere kan du også åbne kalenderen her på siden og se f.eks bestyrelsesmøder og andet som ikke er på aktivitetsplanen. Husk også at gå på rokort og se spontane roture som du også selv kan oprette. Er der nogen som helst spørgsmål eller tvivl omkring aktiviterne så kontakt os på varderoklub@mail.dk eller sms på 22156431. Vi glæder os til at se dig i klubben og til at komme ud og få trukket i årnene og få nogle gode oplevelser sammen.