NYHEDER 2014

Sidste nyt - lør d. 8. marts af Lene Balje
8 GP afslutning
Hvor langt kan man egentligt ro i et roergometer på 15 min? Ja, det er selvfølgelig individuelt alt efter hvor stærk man er og hvor god konditionen er, men de allerbedste roere i Varde Roklub ror over 4000 m på de 15 min. Opgaven i denne sidste udgave af 8GP gik på at holdet bestående af 8 eller 4 deltagere skulle ro så langt som muligt med et kvarters roning til den enkelte deltager. De 8 deltagere på klubbens 35+ mixhold nåede således at ro 30,854 km på de 2 timer. Det rakte til en 2. plads individuelt og en flot 2. plads i den samlede placering. 4-holdet 60+ fik en flot samlet 2. plads og 4-holdet 70+ fik en flot 4. plads. 4-holdet 35+ mix fik en 10. plads. Roklubben har 10-års sæsonjubilæum i 8GP turneringen. Stor tak til alle deltagere for en flot indsatsen gennem hele turneringen.