NYHEDER 2014

Sidste nyt - søn d. 24. august af Lene Balje
Langdistancekaproning 2014
Varde Roklub vinder guld og bronze ved langdistancekaproningerne i 2014. Vedhæftede avisomtale, blå clips til højre, beretter om klubbens kaproninger i denne sæson og derudover kan vi tilføje endnu en guldmedalje i Humlebæk til vores 4-årers mix-hold, Anja, Jeanett, Lene B, Lars, John med hold Neptun 10 km i 2. division samt endnu en bronzemedalje til vores 2-årers herrehold, Jøgen, Lars, Allan hold Thetis 25 km i DM. Herrene beretter at nærmeste konkurrent DSR i et skifte har 2 mand over borde, som definitivt afgør medaljen til Varde. Sikke en flot afslutning i Humlebæk den 23. august og tak til Humlebæl roklub for et vel planlagt arrangement. Den samlede medaljehøst til Varde 2014 udgør således 5 guldmedaljer og 2 bronze i årets 5 kaproninger. Tillykke til alle som har været med.