NYHEDER 2014

Sidste nyt - ons d. 30. april af John Balje
Svømmeprøver og Sportsmaster
Onsdag d. 7. maj 20.00 - 21.30 skal roklubbens medlemmer ud at vise hinanden at de stadig kan svømme, så vi er tryg ved at ro sammen. Vi skal kunne iføre os redningsvest og redde os i land ved at svømme mellem årer. Vise hvordan det ser ud når man udløser en selvoppustelig redningsvest. Roere som ror uden for daglig rofarvand skal aflægge svømmeprøve hvert år, hvis man f.eks. deltager i langture, madpakketure, langdistance og lign. Bestýrelsen forventer at øvrige medlemmer der kun roer i åen aflægger prøve mindst hvert andet år. Hvis man er forhindret kan man aflægge prøven for en godkendt livredder og få en underskrift, som afleveres i klubben til Rochefen. Endvidere er der redningsøvelser i havkajak. Aftenens trækplaster - udforskning af saunagusens forunderlige verden af dufte og virkningsgrader fortalt af Gusmester Lars med 27 års erfaring, som kan få sveden frem på selv en garvet roer.

NYT! Klubaften for Roklubben i Varde i Sportsmaster 7. maj fra 18.00 - 19.00
Der vil være nogle gode tilbud, som roklubbens medlemmer kan få glæde af.
Efterfølgende tager vi i svømmehallen i Oksbøl kl. 20.00 - 21.30