NYHEDER 2016

Sidste nyt - fre d. 20. maj af John Balje
Indvielse Bådkran
Onsdag d. 11 maj 2016 var der indvielse af en ny bådkran i Varde Roklub. En ny æra er startet i klubben, hvor man har mulighed for at få bådene i og af vandet med en bådkran og dermed undgår tunge løft med ryggen, som vi hidtil har benyttet os af. Især klubbens 60+ roere har i flere år efterspurgt en god løsning og uden dem havde kranprojektet nok ikke eksisteret. Tusind tak fra bestyrelsen for jeres engagement i projekt og især til Jørgen Nielsen og Tage Stubkjær. Til indvielsen var også sponsorerne Sydenergi og Nordeafonden indbudt samt ugeavisen som er kilde til de mange fotos i billedarkiv. Se også ugeavisartikel th. blå clips over fotoet.
Instruktører er i fuld gang med at instruere styrmændene i klubben i brug af kranen ligesom 60+ erne er igang. Instruktionen har det klare formål at få bådene sikkert i og af vandet - altså at undgå skader på personer og både. Kranløsningen er så gennemtænkt at bådhold der samarbejder, kan løfte både i og af vandet på ca. 3 minutter. Hele klubben ønskes tillykke med den nye bådkran, som er blevet en succes såvel for 60+ erne som for øvrige roere. Kranprojektet vil gå over i Varde Roklubs historiebøger. Se de mange foto i billedarkiv.