NYHEDER 2016

Sidste nyt - man d. 12. september af John Balje
Varde Å Dag
Søndag den 21. august var der åbent hus i Varde Roklub ifbm. Varde Å Dag. Baggrunden for Varde Å Dag er et ønske om at samle interessenter omkring Varde Ådal til en årlig event med fokus på natur, kultur og produkter relateret til Varde Å.
Ideen er at skabe en dag med en stor buket af tilbud, hvor du kan opleve unik natur- og kulturformidling, det aktive liv på og ved åen, salg og smagsprøver på lokale produkter samt underholdning med musik og dans. En lang række aktører medvirker, både foreninger, private, erhverv bidrager med tilbud om oplevelser og produkter med tilknytning til Varde Å. En håndfuld Varde roere varetog opgaven med at formidle glæden ved roningen til både lokale og turister. Vi havde også en båd på vandet. I alt en rigtig fin dag med mange besøgende.