NYHEDER 2017

Sidste nyt - tor d. 25. maj af John Balje
Klubtur - Karlsgårde
Kr. himmelfartsdag bruges traditionelt i Varde Roklub til en rystesammen klubtur med vores nye roere som skal ud og prøve kræfter med naturens elementer. Derfor stod 11 friske roere klar kl. 9.00 med smurte madpakker og smurt ind i sololie. Solen, vinden og modstrømmen gav de første udfordringer på vej op ad åen til Karlsgårde. De nye roere, Frank, Jesper og Steen sugede indtrykkene og erfaringerne til sig for det kræver sin styrmand at kunne agere i 180 graders hårnålesving og snævre passager i 2-åres og især 4-åres både. Efter ca. 2 timers hårdt slid nåede vi målet. Modtagelseskomiteen som var på cykel - Lene B. og Peter stod klar med kamera da vi anløb broen ved Karlsgårdeværket. Flemming gav en kort briefing om Værket. Madpakken blev indtaget ved plateauet ved Karlsgårde Sø med en fantastisk udsigt over hele søen. Der blev bl.a. indtaget Rittersport for at holde formen. Hjemturen blev gennemført på ca. 5 kvarter. Hele 3 isfugle blev observeret. Jesper og Frank blev frigivet som roere efter at have gennemført roskolen og udvist godt sømandsskab på turen. Tak til Jer alle hver især for at bidrage til at turen blev en god oplevelse. Se billedarkiv.