NYHEDER 2017

Sidste nyt - lør d. 7. januar af John Balje
Rospinning - Vinter
Start på en frisk her efter nytåret og hold kondien ved lige vinteren igennem frem mod sæsonstart ved at deltage i Roklubbens rospinningsaktiviteter for hold. Rospinning udøves på et roergometer og styres af uddannede rospinningsinstruktører Lone, Lene B. og Lene S.N. Rospinningen er egnet for alle klubbens medlemmer og nye uanset kondition, styrke og alder.
Book dig ind på et af holdene på rokort.dk
Vil du gerne prøve rospinning og er ikke medlem af klubben så sms til 22156431 - John

Mandage og Onsdage
Kl. 18.20 - 18.50 Lene B. og Lene S.N.(Rospinningsinstruktør)
Kl. 19.00 - 19.30 Lone (Rospinningsinstruktør)
Tilmelding på rokort.dk

Onsdage Seniorer 60+
Rospinning onsdag formiddag:
Kl. 8:30 – 9:00
Kl. 9:10 – 9:40
Tilmelding på rokort.dk
De to hold ledes af uddannede rospinningsinstruktører:
Hedvig Møller Larsen og Merete Brix Christensen. Der indledes med opvarmings – og vejrtrækningsøvelser og der afsluttes med afronings og udstrækningsøvelser. Alle er velkomne. Vi slutter med fælles kaffebord.

Vi krydrer igen vintersæsonen med en månedlig omgang 4GP som er motionskaproning på roergometer og efterfølgende hygge med lidt ost og vin som vi på skift medbringer.
Det er naturligvis frivilligt om man vil deltage i 4GP og der er plads til alle uanset konditionsniveauet.