NYHEDER 2019

Sidste nyt - lør d. 28. september af John Balje
Fanøturen
Roturen på 36 km fra Varde til Fanø forløb rigtig fin. Vejret var med os, sol og 4 sek./m vind. Muslinge bankerne som går 1,5 km ud fra kysten lige efter Hjerting er der endnu smile ….så endnu længere ud næste gang.
Vores oppakning afhentes i Esbjerg Roklub inden krydset over til Fanø. Vi undgik de brækkende bølger fra Fanø færgen i år. Fantastisk oplevelse med sælerne på sandbankerne lige inden vi ankommer til Fanø Roklub. En morfar og så i bad inden vi skulle spise på Krogaarden. Pludselig dukker der en single coastel op med Frederik om bord - han ville lige tjekke om isen på Krogaarden var ok, inden han returnerede til Esbjerg igen. Søndag var der 11 sek./m vind, så det var iført redningsvest da vi roede tilbage til Esbjerg. Heldigvis var det i medvind, men krabsøerne i sejlrenden mindede mig om sangen i mellem Esbjerg og Fanø der står bølgen som en kæmpe høj er ikke helt forkert. Vi læssede bådene på traileren ved Roklubben i Esbjerg og kom sikkert til Varde.
Tak til alle deltagere for en god tur.