NYHEDER 2020

Vandretur ved Rødhætte
13 friske Varderoere var fremmødt til årets første fælles arrangement som traditionen tro var en god Vandretur på 8 km fra Sjelborg strand til Marbæk plantage hvor vi valgte medvindsruten langs stranden og retur gennem Marbæk plantage. En kop kaffe med bolle og et glas vin eller øl på restaurant Sjelborg strand afsluttede denne hyggelige walk and talk eftermiddag.
Quiske - Tekniktræner
Steen og Merete er på rospinningskursus i Nyborg Roklub og opdager ved et tilfælde en rotekniktræningsenhed som hedder Quiske. Se en demonstration her på linket. www.youtube.com/watch?v=HhQPsPjGVKo
Varde Roklub har besluttet at investere i enheden som et supplement til den alm. roinstruktion i klubben, så du også selv kan sidde og teste om du udfører rotaget korrekt.
For at bruge enheden kræver det at du downloader en gratis app, Quiske, på din mobiltelefon og kontakter Steen, Merete eller John som vil demonstrere enheden for dig. Alle får mulighed for at prøve enheden og for at pudse roteknikken af inden vi skal ud i bådene. Enheden kan bruges såvel på ergometer som i bådene. Planen er naturligvis også at bruge enheden i Roskolen. Tak til Steen og Merete for implementeringen i klubben og derigennem være med til at italesætte roteknikken i klubben som et af bestyrelsens 3 fokuspunkter.
Rospinning og intervalroning
Vi glæder os til at møde dig på rospinningsholdene

Rospinningssæsonen kører på fuld tryk og ud over vores kendte rospinningsprogrammer kører Allan også en ny form for intervaltræning med fokus på puls og styrke i faste intervaller med korte pauser. Intervaltræningen varer ca. 45 min.
Tider og instruktører:
Mandage kl. 18.00 - rospinning ved Lene B.
Mandage kl. 19.00 - rospinning ved Lene S.
Onsdage kl. 09.00 - rospinning ved Merete
Onsdage kl. 09.45 - rospinning ved Merete
Onsdage kl. 18.30 - Intervalro. ved Allan

Tjek tider og tilmelding på www.rokort.dk