NYHEDER 2020

Sidste nyt - lør d. 25. januar af John Balje
Quiske - Tekniktræner
Steen og Merete er på rospinningskursus i Nyborg Roklub og opdager ved et tilfælde en rotekniktræningsenhed som hedder Quiske. Se en demonstration her på linket. www.youtube.com/watch?v=HhQPsPjGVKo
Varde Roklub har besluttet at investere i enheden som et supplement til den alm. roinstruktion i klubben, så du også selv kan sidde og teste om du udfører rotaget korrekt.
For at bruge enheden kræver det at du downloader en gratis app, Quiske, på din mobiltelefon og kontakter Steen, Merete eller John som vil demonstrere enheden for dig. Alle får mulighed for at prøve enheden og for at pudse roteknikken af inden vi skal ud i bådene. Enheden kan bruges såvel på ergometer som i bådene. Planen er naturligvis også at bruge enheden i Roskolen. Tak til Steen og Merete for implementeringen i klubben og derigennem være med til at italesætte roteknikken i klubben som et af bestyrelsens 3 fokuspunkter.