NYHEDER 2020

Sidste nyt - lør d. 19. december af John Balje
Standerstrygning
Coronasæsonen 2020 vil gå over i historiebøgerne også i Varde Roklub. Det er stort set kun klubbens seniorer 60+ som har været på vandet sæsonen igennem og tak for at i har holdt sammen og gang i aktiviteterne, efter vi åbede for roningen juni. Om det var coronatræthed, coronaforskrækkelse eller samfundssind der har været årsagen at øvrige medlemmer har holdt sig væk, lader vi stå i det uvisse. Rosæsonen er ovre og seniorerne og Allan på billedet, sørgede for en værdig standerstrygning. Generalforsamlingen er udsat af bestyrelsen til d. 25. marts 2021, hvor vi også forventer at afholde standerhejsning for den nye sæson. Rospinningen har været i gang siden starten af november til og med 16. december hvor vi igen blev lukket ned.