LUK×

NYHEDER SIDSTE NYT

Nyere  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  Ældre
Sidste nyt - lør d. 19. december 2020 af John Balje
Coronanedlukning
En landsdækkende nedlukning af indendørsaktiviteter i idrætsklubber og foreninger en realitet pr. 16. december 2020 og indtil videre frem til 17. januar 2021.
Det betyder at vi desværre må suspendere rospinning i klubben. Medlemmerne bliver inforeret når vi genåbner rospinningen.
Sidste nyt - lør d. 19. december 2020 af John Balje
Standerstrygning
Coronasæsonen 2020 vil gå over i historiebøgerne også i Varde Roklub. Det er stort set kun klubbens seniorer 60+ som har været på vandet sæsonen igennem og tak for at i har holdt sammen og gang i aktiviteterne, efter vi åbede for roningen juni. Om det var coronatræthed, coronaforskrækkelse eller samfundssind der har været årsagen at øvrige medlemmer har holdt sig væk, lader vi stå i det uvisse. Rosæsonen er ovre og seniorerne og Allan på billedet, sørgede for en værdig standerstrygning. Generalforsamlingen er udsat af bestyrelsen til d. 25. marts 2021, hvor vi også forventer at afholde standerhejsning for den nye sæson. Rospinningen har været i gang siden starten af november til og med 16. december hvor vi igen blev lukket ned.
Sidste nyt - tor d. 11. juni 2020 af John Balje
Standerhejsning
Kære Roere, så er første bølge af Covid-19 ved at være overstået og vi har nu meget lave smittetal i vores område. Det har vi set frem til længe. Derfor har bestyrelsen besluttet at genåbne roklubben og for roningen. Det har vi markeret med standerhejsningen mandag d. 8. juni hvor forsamlingsforbudet også hævedes til 50 personer. 25 personer mødte frem for at fejre åbning af klubben på behøringvis, hvor der var taler, information, sange og gensynsglæde. For at vi sikkert kan åbne for roningen er der udfærdiget et Covid-19 Reglement godkendt af bestyrelsen. Reglementet har baggrund i myndighedernes og DFfRs anbefalinger. Målet er at mindske smittespredning blandt roerne og gøre det mest muligt sikkert og trygt at komme i klubben. Covid-19 reglementet er ophængt i klubben og vedhæfet her med det lille blå clips til højre over flaget. For at reglementet giver mening kræver det at alle følger retningslinjerne. Hjælp os med det og tænk på dine næste.
Reglementet vil løbende blive tilpasset smittetrykket - dvs. at nogle af punkterne vil snart kunnne udfases.
Sidste nyt - lør d. 14. marts 2020 af John Balje
Roklubben lukker ned
Bestyrelsen har besluttet at lukke Roklubben ned i en periode. Medlemmer bliver informeret via mail når vi åbner igen. Man må ikke opholde sig eller træne i roklubben i perioden. Rengøringsformål undtaget. Pas godt på Jer selv og følg myndighedernes anvisninger. Mange hilsner Bestyrelsen
Sidste nyt - lør d. 25. januar 2020 af John Balje
Vandretur ved Rødhætte
13 friske Varderoere var fremmødt til årets første fælles arrangement som traditionen tro var en god Vandretur på 8 km fra Sjelborg strand til Marbæk plantage hvor vi valgte medvindsruten langs stranden og retur gennem Marbæk plantage. En kop kaffe med bolle og et glas vin eller øl på restaurant Sjelborg strand afsluttede denne hyggelige walk and talk eftermiddag.
Sidste nyt - lør d. 25. januar 2020 af John Balje
Quiske - Tekniktræner
Steen og Merete er på rospinningskursus i Nyborg Roklub og opdager ved et tilfælde en rotekniktræningsenhed som hedder Quiske. Se en demonstration her på linket. www.youtube.com/watch?v=HhQPsPjGVKo
Varde Roklub har besluttet at investere i enheden som et supplement til den alm. roinstruktion i klubben, så du også selv kan sidde og teste om du udfører rotaget korrekt.
For at bruge enheden kræver det at du downloader en gratis app, Quiske, på din mobiltelefon og kontakter Steen, Merete eller John som vil demonstrere enheden for dig. Alle får mulighed for at prøve enheden og for at pudse roteknikken af inden vi skal ud i bådene. Enheden kan bruges såvel på ergometer som i bådene. Planen er naturligvis også at bruge enheden i Roskolen. Tak til Steen og Merete for implementeringen i klubben og derigennem være med til at italesætte roteknikken i klubben som et af bestyrelsens 3 fokuspunkter.
Sidste nyt - lør d. 25. januar 2020 af John Balje
Rospinning og intervalroning
Vi glæder os til at møde dig på rospinningsholdene

Rospinningssæsonen kører på fuld tryk og ud over vores kendte rospinningsprogrammer kører Allan også en ny form for intervaltræning med fokus på puls og styrke i faste intervaller med korte pauser. Intervaltræningen varer ca. 45 min.
Tider og instruktører:
Mandage kl. 18.00 - rospinning ved Lene B.
Mandage kl. 19.00 - rospinning ved Lene S.
Onsdage kl. 09.00 - rospinning ved Merete
Onsdage kl. 09.45 - rospinning ved Merete
Onsdage kl. 18.30 - Intervalro. ved Allan

Tjek tider og tilmelding på www.rokort.dk

Nye motionister, hvordan kommer jeg i gang - ring: 2215_6431
Sidste nyt - lør d. 16. november 2019 af John Balje
Rospinning og Intervalroning
Vi glæder os til at møde dig på rospinningsholdene

Rospinningssæsonen kører på fuld tryk og ud over vores kendte rospinningsprogrammer vil Allan introducere en lidt anden form for intervaltræning med fokus på puls og styrke i faste intervaller med korte pauser. Intervaltræningen varer ca. 45 min.
Tider og instruktører:
Mandage kl. 18.00 - rospinning ved Lene B.
Mandage kl. 19.00 - rospinning ved Lene S.
Onsdage kl. 09.00 - rospinning ved Merete
Onsdage kl. 09.45 - rospinning ved Merete
Onsdage kl. 18.30 - Intervalro. ved Allan

Tjek tider og tilmelding på www.rokort.dk
Der udvides med 1 romaskine i denne uge

Nye motionister, hvordan kommer jeg i gang - ring: 2215_6431
Sidste nyt - lør d. 26. oktober 2019 af John Balje
Vinterklargøring
Kære roere ....1000 tak for hjælpen smile

Vinterklargøring af bådene, bådhallen og roergometre er en fælles opgave som vi alle bør løfte sammen og det gjorde vi effektiv. Tak for det gode humør som altid, hvilket gør arbejdet meget sjovere.

Vinterklargøringen var lørdag den 2. november kl. 09.00. Vi startede med morgenkaffen og brød traditionen tro og gik derefter i krig med opgaverne som varede 2,5 time frem til kl. 12.02 hvor der blev serveret en let frokost som tak for indsatsen.

Sidste nyt - lør d. 28. september 2019 af John Balje
Generalforsamling og Standerstrygning
Generalforsamling torsdag d. 31. oktober kl. 19.00 i Varde Roklib
Se vedhæftet indkaldelse th. ved den lille blå clips!
Sidste nyt - lør d. 28. september 2019 af John Balje
Nibeturen
Sommerferieturen gik i år til Nibe camping hvor vi havde mulighed for at sætte bådene direkte i vandet fra kysten. Se de fine fotos i billedarkivet.
Endelig uge 31 - og Open Air veloverstået. Men hvad siger vejerudsigten? Først ser det ud til sommer og sol, og så melder de regn og torden - i en hel uge!! Nå, uge 31 er uge 31 og vi har glædet os i næsten 2 år. Vi er 17 roere og cyklister tilmeldt, som ser frem til en uge i godt selskab, og med motion og oplevelser som fælles ønsker. Vi kommer til Nibe Campingplads med alle vores både og cykler, og får os fordelt i hytter og campingvogn. Det første lyn flækker himlen med et øredøvende brag lige ved siden af campingvognsholdet, og så lige midt i en velkomst ginsmile men skybruddet bringer os ikke ud af kurs eller fatning. Efter et dejligt sønderjysk kaffebord (tak for rigelige mængder kage til Susanne) og lidt udpakning samt fordeling af \"Madhold\" så er vi landet. De følgende 2 dage bringer nogle gode roture til bl.a. Gjøl Havn og Halkjær Bredning og cykelture i lokalområdet. Derudover rigelig med hygge og spisning på de lokale restauranter og caféer om aftenen. Vejeret bød i perioden på en god blanding af sol og regn til alle vores aktiviteter. Det blev også til en turisttur ind til Ålborg inden ugen var omme, og turen igen gik mod sydlige himmelstrøg i Varde. Tak til alle for nogle rigtige dejlige dage sammen - og nøøøj, hvor er der desværre laaaang tid til næste sommerferielangtur. Breaking news: Lene har noget i støbeskeen ...glæd dig.
Sidste nyt - lør d. 28. september 2019 af John Balje
Fanøturen
Roturen på 36 km fra Varde til Fanø forløb rigtig fin. Vejret var med os, sol og 4 sek./m vind. Muslinge bankerne som går 1,5 km ud fra kysten lige efter Hjerting er der endnu smile ….så endnu længere ud næste gang.
Vores oppakning afhentes i Esbjerg Roklub inden krydset over til Fanø. Vi undgik de brækkende bølger fra Fanø færgen i år. Fantastisk oplevelse med sælerne på sandbankerne lige inden vi ankommer til Fanø Roklub. En morfar og så i bad inden vi skulle spise på Krogaarden. Pludselig dukker der en single coastel op med Frederik om bord - han ville lige tjekke om isen på Krogaarden var ok, inden han returnerede til Esbjerg igen. Søndag var der 11 sek./m vind, så det var iført redningsvest da vi roede tilbage til Esbjerg. Heldigvis var det i medvind, men krabsøerne i sejlrenden mindede mig om sangen i mellem Esbjerg og Fanø der står bølgen som en kæmpe høj er ikke helt forkert. Vi læssede bådene på traileren ved Roklubben i Esbjerg og kom sikkert til Varde.
Tak til alle deltagere for en god tur.
Sidste nyt - lør d. 22. juni 2019 af John Balje
Sct. Hans aften i Roklubben
Kære alle, vi mødes i Roklubben kl. 18.00 og tænder grillen og fejrer midsommeren med godt mad og drikke som man selv medbringer. Familien er naturligvis meget velkommen. Jensens brænde har lovet at sponsorer lidt træ til bålfadet. Så kom og deltag i arrangementet og lad os få nogle hyggelige timer sammen. Der er også mulighed for at se det store bål på havnepladsen og høre båltalen.
Sidste nyt - lør d. 23. marts 2019 af John Balje
ROSKOLEN 2019
Roskolen, er et tilbud til dig, der er ny, og som gerne vil lære at ro.
Roskolen kører i april og maj hver mandag og onsdag kl. 19.00 - send SMS nu til 2215 6431 og få et par gratis prøve ture

Varde Roklub, Dronning Margrethes vej 17, Varde
Mød op i løbetøj eller andet træningstøj gerne lidt varmt påklædning.
Send en SMS til John på 2215 6431
Vi ses i Klubben
Hilsen
John
Sidste nyt - søn d. 17. februar 2019 af John Balje
Vandretur ved Ny Sø
Årets første vinteraktivitet. En vandretur der gik til Ny Sø - se fotos i billedarkiv.