LUK×

NYHEDER SIDSTE NYT

Nyere  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  Ældre
Sidste nyt - søn d. 12. januar 2014 af Lene Balje
Travetur Marbæk
Hvor heldig har man lov at være? For snart længe siden planlagde vi, at skulle på gåtur søndag den 12. januar - og det passede vejrmæssigt med den bedste solskinsdag vi længe har haft. Rigtig mange af roklubbens medlemmer og pårørende mødte op på parkeringspladsen ved Myrthuegård for at deltage i en frisk gåtur i det skønne område med både skov og strand. Efter ca. halvanden times gåtur var der boller og varm kakao til alle deltagere.
Sidste nyt - tor d. 2. januar 2014 af Lene Balje
Vinteraktiviteter
Aktivitetsudvalget har lagt sidste hånd på planen for den kommende vinter - og du kan se hvilke muligheder du har for at blive aktiveret og socialiseret i den nærmeste fremtid, enten her på hjemmesiden under kalender for 2014 - eller via clipsen herover med aktivitetsplanen som PDF. Vi glæder os til det hele.
Sidste nyt - man d. 30. december 2013 af Lene Balje
Vinteraktiviteter
Aktivitetsudvalget har lagt sidste hånd på planen for den kommende vinter - og du kan se hvilke muligheder du har for at blive aktiveret og socialiseret i den nærmeste fremtid, enten her på hjemmesiden under kalender for 2014 - eller via clipsen herover med aktivitetsplanen som PDF. Vi glæder os til det hele.
Sidste nyt - man d. 18. november 2013 af John Balje
Rospinning ekstra hold
Rospinningen har så stor tilslutning mandag og onsdag aften at vi prøver med et ekstra hold fra mandag 25. nov. kl. 18.05 som man også kan tilmelde sig på rokort.dk. På 18.05 holdet vil det være muligt at trække sig lidt i baggrunden for dem som gerne vil køre eget program. For øvrige roere 18.05 vil Ida køre holdene i en periode, hvorefter vi evaluerer. Lone køre 18.45 holdet.
Ida, en af vores 2 dygtige spinningsinstruktører er netop hjemvendt fra kursus med nye ideer og tiltag. Så op af sofaen, hen til pc_en og få dig tilmeldt rospinning på rokort.dk på det tidspunkt, som passer dig og så ned i klubben og få gang i kondien sammen med dine rokolleger. Vi håber snart at se dig.
Rospinningshold: Mandag 18.05 og 18.45 og 19.20
Rospinningshold: Onsdag 9.00 og 18.05 og 18.45 og 19.20
Spørgsmål: sms til John 22156431
Sidste nyt - ons d. 6. november 2013 af John Balje
Rospinning 2013
Så er rospinningssæsonen skudt igang.
Seniorerne 60+ rospinner hver onsdag formiddag fra kl. 9.00
Lone og Ida kører Seniorer 35+ 40+ og 50+ med hård hånd 2 hold á 8 personer hver mandag og onsdag kl. 18:45 og 19:20.
Tilmelding foregår for medlemmer på rokort.dk
Nye medlemmer kan kontakte John 22156431 eller Lene B. 22594549
Der er nyt musik i programmerne som veksler mellem høj og lav intensitet, som iflg. ny forskning giver den mest effektive konditionstræning.
30. min træning i en romaskine svarer til ca. 45 min. cykelspinning. Altså du træner mere effektivt på kortere tid i en romaskine, grundet brug af flere muskelgrupper.
Det sociale efter træningen med en kop kaffe og en slankekiks eller et glas vand er også en vigtig faktor i vores klub.
Vi kører 8 Grand Prix i år igen med efterfølgende præmie: oste og pølsebord smile
Sidste nyt - man d. 14. oktober 2013 af John Balje
Løvfaldstur
Af Henning Pedersen

Søndag den 6. oktober kl. 10.00 mødte 14 friske roere op i klubben for at deltage i løvfaldsturen som gik til karlsgårde. Vejret var solrigt og ingen vind - perfekt rovejr. Bådene blev rigget til og sat i vandet en efter en og alle begav sig i godt humør mod Karlsgårde. Efter at alle både var vel ankommet blev madpakkerne fundet frem. Nogen havde medbragt dejlig kage til kaffen og det kunne ikke nydes uden et lille glas.
En dejlig dag med en dejlig rotur i et dejligt og smukt landskab som var trukket i en smuk efteråsdragt. Alle både arriverede tilbage til klubben og med forhåbentlig en oplevelse rigere på nethinden.
Tak til alle for opbakning og en hyggelig løvfaldstur.
Sidste nyt - fre d. 11. oktober 2013 af John Balje
Standerstrygning og Generalforsamling
Se vedhæftet indkaldelse til Generalforsamling 2013
Klik på den blå clips over billedet.

Referater fra bestyrelsesmøder, generalforsamlingen og formandens beretning er tilgængelig under medlemmer > referater
Sidste nyt - tir d. 3. september 2013 af Lene Balje
Statushjælp i Bauhaus
Sidste år var Bauhaus SÅ glade for vores hjælp i forbindelse med deres optælling, at vi i år har fået tilbudt en ekstra tælledag. Det er jo dejligt, for det betyder, at vi kan tjene flere penge til vores klub. De to tælledage er hhv. mandag den 4. november kl. 16 – ca. 23 og tirsdag den 5. november kl. 8 – ca. 16. Derudover SKAL man også komme til en introduktionsaften enten den 29.10 eller den 30.10 kl. 18 – 19.30.
Hjælp os med at tælle – enten den ene af dagene eller dem begge. Tilmelding til Lene B.

Lene B. og bestyrelsen siger tusind tak til alle medlemmer som ved deres bidrag med optælling i Bauhaus, har tilføjet klubben midler som gør at vi kan have en god dynamisk klub, som kan realisere de mange gode ideer og tiltag, som f.eks romaskiner, rampe, bordebænkesæt og renovering af opholdstue mv. Vi håber vi kan samle lige så mange roere næste år!
Sidste nyt - tor d. 22. august 2013 af Lene Balje
Kanindåb
Nedenstående indlæg er modtaget af Anja Graversen(kanin indtil i lørdags).

Lørdag den 17. august var dagen for den længe ventede kanindåb endelig kommet. 8 kaniner var samlet til dåben. Der var dejligt solskin og en vandtemperatur på 18 plusgrader i åen. Efter check af foderstand, helbredstilstand, klipning, barbering og nedkølning var vi klar til indførelse i kong Neptuns rige – Varde Å. Herefter kan følgende nu kalde sig for gl. roer, Anja G. Finn F. Joan G. Frederik J. Kirsten S. Jeanett D. Jesper P. Randi K. Eftermiddagen forløb planmæssig indtil en uopdragen kanin modsatte sig dåben (for identitet se billedarkiv). Kong Neptun og hans følge blev derfor nødt til at afrette kaninen. Om aften var der en hyggelig kaninfest med en quiz, der satte nogle diskussioner i gang.

Tak til Kong Neptun og hans følge for en minderig dag.
Sidste nyt - tir d. 6. august 2013 af Ida Mathiasen
Bornholm langtur
Efter vel overstået Open air, var 13 ro folk og en MADMOR kl. 11 søndag formiddag klar til 6 dages ro-udfordringer på Bornholm.
3 biler blev godt fyldt op og turen gik tværs over Danmark. Hen under aften blev 2 hytter indtaget, der blev aftalt ro ture med lokalguiden Geert, handlet og lavet mad.
Mandag morgen var logistikken klar til en ro tur fra Rønne til Nexø. Nogen roede alle km, nogen roede på skift, mens der blev kørt biler rundt på øen til skiftestederne - sørget for frokost m.m. En rigtig god start på ugen.
Tirsdag og onsdag legede vi turister på den smukke ø, og der blev set rigtig meget. F.eks. rundkirken Østerlars, Gudhjem (hvor der også blev indtaget en frokost i form af Bornholmske fiske specialiteter), Hammershus, løvehovederne, vandfald, Jons kapel, Ekkodalen, Svaneke (hvor vi naturligvis smagte den lokale øl).
Der er også nogen, som påstår de har set op til flere rundkirker, men der findes desværre ikke beviser på dette.
Onsdag eftermiddag var et hold på 4 ude og ride på Islandske heste, mens andre tog vandreturen Hammeren rundt.
Torsdag var vi igen på en skøn ro tur på skift. Desværre tillod vejret ikke vi roede rundt om Hammeren, men en rigtig dejlig ro dag.
Geert fra Bornholm var med os i båden de to ro dage, så vi blev guidet både hvad angår vejr, og ro farvand. Rigtig dejlig og mange tak for det.
Om aftenen sørgede madhold på skift for, at der blev handlet og lavet noget dejlig mad til 14 sultne folk, som hver aften landede i hytterne i Allinge.
Fredag kørte vi trætte og mættede af oplevelser tilbage til Varde.
Det er imponerende, at vi midt i sommerferien kan samle så mange ro folk til en ferietur, og selv om der skulle pakkes minimalistisk, havde alle sørget for at medbringe rummelighed, overbærenhed og masser af godt humør, så turen blev afviklet på en rigtig dejlig måde.
Tak til alle for en rigtig dejlig tur.

Se billeder fra Bornholmerturen i billedarkivet.
Sidste nyt - ons d. 24. juli 2013 af Lene Balje
Open Air
Så er vi igen nået til slutningen af juli måned - og det betyder Open Air i Varde, hvor vi stille med et hold frivillige til at passe baren Thors Hammer i Arnbjerg. På vedhæftede fil kan du se årets vagter med tidspunkter mv. Er du i tvivl om noget, så kontakt Lene B.
Når Open Air for har lukket og slukket for i år, drager et hold på 14 personer søndag mod Bornholm for at besøge Rønne Roklub og være turister på øen.

God arbejdslyst til alle!
Sidste nyt - søn d. 23. juni 2013 af Lene Balje
Langdistance Nakskov
Sidste udkald inden sommerferien. Turen gik til Nakskov med 8 kaproere og egen dommer. Allerede med start fra Varde fredag kl. 17. Der er langt til Nakskov og der er også en færgetur undervejs. Vi gjorde dog, som vi altid gør: Hygger os i hinandens selvskab!
De flinke folk fra Nakskov sørgede for, at vi fik et sted at overnatte med vores luftmadrasser og soveposer - tak for det. Det der bekymrede os en smule var den krafige vind. Ville den lægge sig til lørdag, eller skulle vi, som vi plejer når vi er i Nakskov, kæmpe mod blæst og bølger?
Vinden lagde sig en smule, men alle vores 3 hold undgik ikke helt blæst og bølgeskvulp. Det gik rigtig fint for vores kaproningshold og nu kan vi holde kaproningssommerferie. På gensyn i Kolding sidst i august.
Sidste nyt - søn d. 23. juni 2013 af Lene Balje
Madpakketur
Sommer, varme, solskin og rotur. Sådan skal det være! Og derfor var der også et pænt fremmøde af glade roere tirsdag den 18. juni, hvor den ålige madpakketur til Janderup fandt sted. Vi roede ud til Janderup Ladeplads med vores madpakker, hvor vi spiste og hyggede os. Vi nød den varme og vindstille aften, inden vi roede hjem igen.
Sidste nyt - søn d. 23. juni 2013 af Lene Balje
Klubhuset 25 år
Tirsdag den 11. juni var det 25 år siden klubhuset for Varde Roklub blev indviet på Dr. Margrethesvej 17. Det blev markeret med kaffe og kage til de fremmødte. Jørgen Klemmensen, som har været i Varde Roklub både før, under og efter klubhusets fødsel, fortalte om klubbens historie, med speciel vægt på klubshusets tilbliven. Samme Jørgen Klemmensen blev ved leligheden udnævnt til æresmedlem i Varde Roklub. Det var en interessant aften. Tak til Jørgen for historien, tak til Tove for den fine, til lejligheden, forfattede sang (som blev sunget flere gange) og tak til alle kagebagerne.
Sidste nyt - lør d. 15. juni 2013 af Karin Kjær Jensen
Langtur Sønderborg-Nordborg Roklub
Logistikken var i orden, da 12 roere fra Varde Roklub den 8. juni drog mod Sønderborg. Mens kaproerne ræsede deres 10 km tog 5 roere afsted i Neptun på opdagelse sydom Als. 2 timer og 20 km senere var de tilbage i Sønderborg igen efter en tur i Høruphav. Efter lidt omrokering med bådene tog 2 4’ere afsted mod Nordborg Roklub, mens Lone og John fulgte efter i Anne-Mette’s bil, da Lone var færdig med dommertjansen. Ren luksus at få bagagen transporteret, så vi ikke behøvede at have den med i bådene 
Turen til Nordborg bød på smukt solskinsvejr, medium blæst og bølgeskvulp og passage af færgelejet mellem Ballebro og Hardeshøj. Da først vi drejede ind i Als fjord og nærmede os Dyvig og Nordborg Roklub stilnede vind og bølger af, himlen blev blå og omgivelserne åndede fred og idyl. Hennings forældre tog imod os på broen ved roklubben, og efter et dejligt bad gik turen mod Dyvig Kro, hvor John havde bestilt bord til 12. Efter aftensmaden fulgte is på kajen, Ida’s lækre kage, kaffe og et enkelt glas rødvin. Herefter hoppede Anne-Mette og Ruth i bilen og kørte vestpå, mens resten rykkede indenfor og kort efter fandt soveposen. Inden var der dog en vis diskussion af hvordan man definerer minimalistisk i forhold til roweekend. Rimer minimalistisk f.eks. på hovedpude?
Søndag morgen havde formanden bestilt morgenbrød hos den lokale købmand, og kl. 9.30 var Triton og Neptun på vej mod Sønderborg. Igen bød turen på lidt blæst, bølgeskvulp og passage af færgeleje. Efter et par timers roning landede vi atter i Sønderborg og Anja havde rundede de første 500 ud af årets mål på 1500 km.
Tak til alle roere, turarrangøren, logistikchefen og rochefen for en super dejlig weekend med højt humør og godt roselskab.