LUK×

NYHEDER SIDSTE NYT

Nyere  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  Ældre
Sidste nyt - tor d. 28. marts 2013 af John Balje
Aktivitetsplan
Aktivitetsplanen for rosæsson 2013 kan du se eller udskrive ved at åbne filen (den lille blå clips over billedet). Der er mange turaktiviteter, kaproninger og events som du kan deltage i ud over de alm. roaftener mandag tirsdag og onsdag. Der ligger også papirudgaver i klubben. Endvidere kan du også åbne kalenderen her på siden og se f.eks bestyrelsesmøder og andet som ikke er på aktivitetsplanen. Husk også at gå på rokort og se spontane roture som du også selv kan oprette. Er der nogen som helst spørgsmål eller tvivl omkring aktiviterne så kontakt os på varderoklub@mail.dk eller sms på 22156431. Vi glæder os til at se dig i klubben og til at komme ud og få trukket i årnene og få nogle gode oplevelser sammen.
Sidste nyt - ons d. 27. marts 2013 af John Balje
Standerhejsning
Standerhejsning 2013 er lagt 14 dage tidligere end vi plejer, for at rosæsonen kan følge sommertiden, som jo starter den sidste søndag i marts. Høj blå himmel og dagstemperaturer omkring frysepunktet med en vind fra øst, så var det alligevel en hjertevarm oplevelse, at stå sammen med rovennerne efter en lang vinter og se standeren og Dannebrog stryge til tops til tonerne fra Kirstens klarinet. Formanden holdt tale, hvor Henning kom rundt om aktiviterne i klubben og bl.a. takkede alle der har bidraget med en indsats for klubben vinteren igennem og fremadrettet. En særlig tak til Lone og Ida for at køre rospinningsholdene og skabe vinteraktivitet i klubben. En 4-åres og en 2-åres inrigger blev klargjort og en kort tur til Øen og hjem markerede at rosæsonen for alvor er skudt i gang. Kirsten stod for både musikken og den fine frokost efterfølgende, så et stort tak fra bestyrelsen til dig. Alex har fået sponsoreret fliser fra RBR beton, så vi kan få ny belægning rundt om huset og lidt større terrasse. De gl. fliser genbruges til en ny trailerholdeplads.
Vel mødt til en ny rosæson - vi glæder os til at se dig igen!
Sidste nyt - lør d. 16. marts 2013 af John Balje
Forårsklargøring
Vi kalder det forårsklargøring og slår dermed normalt portene op til en ny sæson og dog, så var kong vinter over os, med et hvidt landskab, nu vel med sol, men en vind med en chillfaktor der får selv garvede roere til at klargøre roklubben for lukkede døre. Med 18 flittige roere er det en sand fornøjelse at være husforvalter og materialemester. Gulvtæppe og ergometre sat på loftet. Årene hentet på loftet, bådene yndefuldt løftet ned fra vinterdomisilet på hylderne. Opholdsstue og omklædingsrum rengjorte og endelig dagens overraskelse var et nyt lille træværk omkring affaldsbeholderen, monteret i frosthård jord af Søren og Alex, men det gav varmen, lyder meldingen.
Bestyrelsen takker de mange deltagere, som gjorde at vi klarede opgaven på et par timers effektiv indsats, som blev honoreret med morgenbrød og en frokost. Ps. uddendørs arealerne var snedækkede og må vente med en overhaling til det rigtige forår indfinder sig.
Sidste nyt - lør d. 16. februar 2013 af John Balje
Slibearbejde
Det er ikke uden grund at Varde Roklub går for at have en af af Danmarks flotteste bådparker når vi kommer rundt i det ganske land. En af grundene hertil er at når materialemester Alex anmoder om assistance så står der straks et hold Varderoere klar med opsmøgede ærmer. Det var så lige koldt nok til det med ærmerne udendørs, her midt i februar. 2 timer så var Thetis matslebet udvendigt og arbejdet var udført til UG efter at Alexs falkeblik havde gennemgået alle bordene. En grund mere til den flotte bådpark er at Roklubben gennem flere år har valgt at få bådene sprøjtet hos en professionel - Bradt Autolakkering, med 3 lag flexibel 2 komponent epoxylak, som er utrolig holdbar, hvis man jævnligt husker at plette de små skader. Den opgave varetog Masterroerne Tage, Jørgen, Krista og Tove. Stor tak fra bestyrelsen til alle slibere og lakkérer samt holdet der senere kørte Thetis til lakkering og afhentning igen - se billedarkiv.
Sidste nyt - tor d. 31. januar 2013 af Lene Balje
Klubdragter
Så har tøjudvalget lavet ny aftale med Sportsmaster. Se de valgte dragter, trøjer og jakker med priser på vedhæftede fil. Bestil dit nye klubtøj direkte hos Sportsmaster, Varde.
Sidste nyt - søn d. 20. januar 2013 af John Balje
Nyt Roergometer
Bestyrelsen har fokus på at tilbyde medlemmerne mulighed for at motionere sammmen i vintersæsonen og da rospinningen har fået så stor en succes i klubben, grundet vores flittige rospinningsinstruktører og opbakning fra medlemmerne, har vi ofte følt at der ikke var ergometerpladser nok og i forlængelse heraf har bestyrelsen besluttet at indkøbe ét roergometer mere. Ergometeret er klargjort til brug fra mandag d. 21. januar. Dvs. at rospinningsholdene nu er udviddet fra 6 til 7 pladser, hvor man tilmelder sig på rokort.dk
Importøren har besluttet at køre med sorte roergometre fremover.
Sidste nyt - søn d. 13. januar 2013 af Lene Balje
Travetur
Let frost og solskin. Det var udsigten til januars travetur omkring Filsø - Danmarks 6. største sø. En stor flok af klubbens medlemmer var mødt op denne dejlige søndag, for at få frisk luft og se det skønne genoprettede sø-område. Efterfølgende var der (sønderjysk) kaffebord i grilhytten i skoven. En rigtig fin søndagstur!
Sidste nyt - tir d. 8. januar 2013 af John Balje
Roklubben i Ugeavisen
Se artikel og billeder klik her
Sidste nyt - søn d. 6. januar 2013 af Lene Balje
Bornholmertur
En lille gruppe af klubbens medlemmer er igang med at planlægge en ferielangtur til Bornholm i uge 31 i år. Kunne du tænke dig at komme med, skal du måske allerede nu overveje, om du vil afsætte en uge af din sommerferie til en ø-tur, hvor vi ror i det bornholmske farvand og overnatter i roklubben og/eller telte. Detaljer omkring turen følger snarest....tilmeldingsblanket ligger nu i klubben...vær opmærksom på tilmeldingsfristen, som er 1. februar.
Sidste nyt - søn d. 6. januar 2013 af Lene Balje
Rospinning 1
Så er starten gået til rospinningssæsson 2013. Julesulet skal forbrændes, og det gøres rigtig godt og hurtigt gennem træning i klubbens roergometre. Lone og Ida styrer aftenholdene i takt med musikkens heftige toner, så ingen bagefter kan forlade sit rosæde svedfrit! Vil du være med så book dig ind på holdene på rokort.dk Vel mødt i 2013.
Sidste nyt - søn d. 25. november 2012 af Lene Balje
Vinteraktiviteter
Så er planen for roklubbens vinteraktiviteter udkommet - se vedhæftede. Der er selvfølgelig de traditionelle sociale tiltag så som julefrokosten, nytårskuren og vinsmagning, men derudover byder sæsonen også på smuk travetur ved det genskabte Filsø samt opdatering af førstehjælp og en omgang sveddryppende boksetræning. Kalenderen bliver selvfølgelig opdateret her på siden, men du kan også tage en papirplan i klubben. Husk også at tilmelde dig rospinning via Rokort. Vi sessmile
Sidste nyt - søn d. 28. oktober 2012 af John Balje
Standerstrygning
En fantastisk rosæson, hvor medlemmerne i flok løftede Varde Roklub ind i motionsturnerings fornemste række - elitedivisionen - og så helt op på en 2. plads i september med en gennemsnit på langt over 500 km pr. roer i klubben. 90 km på Gudenåen, sølvmedalje Fyn rundt (300km-kaproning) og en bronzemedalje i 10km langdistanceturneringen til damerne. Uddeling af guldåre, hvor Ida satte næsten ny klubrekord med 1814 km. Alex 1622 km. Merete 1584 km. Allan 1509 km. Sølvåre til, Mogens Brix 1058 k. Jørgen L. 868 km. Anja(1.års roer) 842 km. Carsten 758 km. Stor ros til alle som har været med til at ro de mange kilometer hjem til Varde Roklub i år. Hilsen Rochefen.
Sidste nyt - søn d. 28. oktober 2012 af John Balje
Vinterklargøring både
Bådene skinner igen over roklubben efter at 16 personer tog handskerne på og fandt knofedtet frem - og især den brune okkerkant, som er at finde i bådenes vandlinje fik tæv, så minus grader i luften blev til svedige plusgrader på kroppen - stående i kaskader af mudder der får jægerkorpsets optagelsesprøve til at ligne en walk over.
Den sorte løber blev rullet ud og ergometre fundet frem og støvet af og musikanlægget tunet ind til vinterens rospinning som flittigt vil blive besøgt af vores mange medlemmer. Det er så utrolig vigtig for en bestyrelse at den får opbakning til også det lidt trælse arbejde i klubben - Så på bestyrelsens vegne 1000-tak til jer der ofrede denne lørdag formiddag. De der ikke nåede det må tage revanche til forårsklargøringen smile
Sidste nyt - søn d. 14. oktober 2012 af Lene Balje
Ny løvfaldstur
Den anden søndag i oktober lykkedes det at komme på løvfaldstur, selvom vandstanden stadig er forholdsvis høj i Varde å. Seks roere var mødt op for at tage turen ud til Tarphage med frokostophold i Janderup. En hyggelig rotur hvor vi kom hurtigt ud til Tarphage i medstrøm og medvind. Som man så måske kan regne ud, måtte vi bruge lidt flere kræfter og noget mere tid på hjemturensmile, men alt i alt en rigtig fin løvfaldstur.
Sidste nyt - søn d. 14. oktober 2012 af John Balje
Copenhagen Harbour Race
Roklubben har de sidste 3 år vist flaget i Copenhagen Harbour Race - en Regatta for outriggere 8+ og inriggere 2+ og 4+ midt i Københavns Havn. I år deltog Varde med en 4-åres INR: Cox. Lene B. Allan, Lars, John og Thomas. Man har flyvende start med et halvt minut mellem hver båd og så er det - bare - fuld skure over 6,5 km, hvilket resulterede i en pæn 8 plads ud af 22 i mix-klassen - se vedhæftet resultatliste. Vi havde lånt båden af Roklubben SAS som vi takker mange gange og for deres utrolige gæstfrihed ved sådan et stort arrangement. Traditionen tro - uden mad og drikke, dur heltene ikke - så vi frekventerer altid Fisketorvet hvor den står på buffet og røde bøffer.