LUK×

NYHEDER SIDSTE NYT

Nyere  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  Ældre
Sidste nyt - man d. 27. maj 2013 af Lene Balje
Langdistance Præstø
Første udgave af årets langdistanceturnering blev afviklet i Præstø. Endelig kom vi ud at ro i Præstøs farvand, da vejret denne gang var helt på roernes side. Vi havde 3 hold med, et i 10 km mix, et i 10 km kvinder og et i 25 km mix. Det resulterede i følgende placeringer: 10 km mix 9. plads (ud af 13) i tiden 57min43sek. 10 km kvinder 4 plads (ud af 6) i tiden 1time3min31sek. 25 km mix 5 plads (ud af 7) i tiden 2tim25min16sek. Alle roede det bedste de kunne og vi havde et par rigtig fine dage i Præstø.
Sidste nyt - søn d. 19. maj 2013 af Lene Balje
Roskole Langtur
Så er vi landet fra årets første langtur. Roskolelangturen! Alletiders dag med perfekt rovejr, roere i godt humør og rigelig med forplejning. Tak til alle deltagerne. Det var en udsøgt fornøjelse at ro sammen med jer - og at være sammen med jer. De nye roere som deltog i turen er nu frigivet til roning. Stemningsbilleder fra turen kan ses i billedarkivet. OG næste langtur, som foregår i fremmed rofarvand er allerede 8.-9. juni og alle er velkomne til at deltage - både nye og gamle. Tilmelding via opslag i klubben.
Sidste nyt - lør d. 18. maj 2013 af Lene Balje
Langturen søndag
Heldigvis ser vejrudsigten nu perfekt ud for vores roskolelangtur søndag den 19. maj. Det betyder, at vi mødes som aftalt i roklubben kl. 9.00 med madpakke, vand, evt. kaffe og påklædning efter vejret. Roturen går ud til Ho Bugt og tilbage med indlagte pauser undervejs. Du vil opleve hvad det vil sige at være på langtur og hvad roning er ud over de alm. roaftener. Husk solcreme! Vi glæder os alleredesmile
Sidste nyt - man d. 6. maj 2013 af John Balje
Flisehjælp
Kære medlem, vi skal bruge din hjælp til at lægge fliser omkring roklubben på torsdag kr. himmelfartsdag d. 9. maj. Vi er ca. halvvejs færdig, så vi vil gerne at du kunne afse 4 eller 8 timer på torsdag til dette fælles projekt. Jo flere vi er jo hurtigere er vi færdig. Vi har brug for både arbejdsmænd M/K samt køkkenpersonale til forplejning. Kontakt gerne Alex 29601685 eller Thomas 20858362 hvis der er spørgsmål.
Der vil naturligvis være gratis forplejning til deltagerne dagen igennem. Vi starter kl. 8.00 med morgenmad og frokost kl. 12.00 ca.
På forhånd tak til alle! ps. solen vil skinne næsten hele dagen.
Sidste nyt - søn d. 28. april 2013 af John Balje
Svømmeprøver
Onsdag d. 1. maj deltog 26 medlemmer i årets aflæggelse af svømmeprøver, hhv. 300m, 600m og enkelte 1000m iført badetøj. Samt iføre sig redningsvest og udføre redningsøvelsen, svømning mellem årer. En ny roer(Jesper) blev sendt til bunden for at udløse en redningsvest og måtte konstatere at den også fungerer på 3,80m vand.
Roere som ror uden for daglig rofarvand skal aflægge svømmeprøve hvert år, hvis man f.eks. deltager i langture, madpakketure, langdistance og lign. Bestýrelsen forventer at øvrige medlemmer aflægger svømmeprøve mindst hvert andet år. Hvis man er forhindret kan man aflægge prøven for en godkendt livredder og få en underskrift, som afleveres i klubben til Rochefen. Endvidere var der redningsøvelser og leg i havkajak. Aftenens trækplaster - udforskning af saunagusens forunderlige verden af dufte og virkningsgrader fortalt af Gusmester Lars med 27 års erfaring, som fik sveden frem på selv en garvet roformand, som dog blev klaret med en spand iskold vand. Og tak for kaffe et kagebord der var disket op med efter spabadet. Ialt en bred vifte af aktiviteter sådan en 1. maj aften, som medlemmerne altid kvitterer med, ved en stor og engageret deltagelse - tak fra Formand og Rochefen til alle.
Sidste nyt - tir d. 9. april 2013 af John Balje
Roskolen
Roklubben byder dig velkommen til prøveroning - i rigtige robåde Torsdag d. 25. april og tirsdag d. 30. april kl. 18:55 - ca. 21:00
I klubhuset Dr. Margrethesvej 17, Varde.
Roskolen kører 2 aftener i ugen, tirsdag og torsdag kl. 18:55-21:00
Du får 3 ture til at beslutte dig for at blive medlem.
Alle starter på samme niveau og »Alle kan lære at ro«
Vi kan tilbyde dig motion og udfordringer og et godt kammeratskab, så kom og bliv en del af det. Vi glæder os til at se dig d. 18. april i klubben! Eneste krav er at du skal kunne svømme.
Du er velkommen til at kontakte os på sms 22156431 eller 26256800 og høre mere. Vores mailadr.: varderoklub@mail.dk
Se vedhæftet brochure ved at klikke på den blå fil lige over billedet!
Venlig hilsen John og Henning i Varde Roklub

Sidste nyt - tor d. 28. marts 2013 af John Balje
Aktivitetsplan
Aktivitetsplanen for rosæsson 2013 kan du se eller udskrive ved at åbne filen (den lille blå clips over billedet). Der er mange turaktiviteter, kaproninger og events som du kan deltage i ud over de alm. roaftener mandag tirsdag og onsdag. Der ligger også papirudgaver i klubben. Endvidere kan du også åbne kalenderen her på siden og se f.eks bestyrelsesmøder og andet som ikke er på aktivitetsplanen. Husk også at gå på rokort og se spontane roture som du også selv kan oprette. Er der nogen som helst spørgsmål eller tvivl omkring aktiviterne så kontakt os på varderoklub@mail.dk eller sms på 22156431. Vi glæder os til at se dig i klubben og til at komme ud og få trukket i årnene og få nogle gode oplevelser sammen.
Sidste nyt - ons d. 27. marts 2013 af John Balje
Standerhejsning
Standerhejsning 2013 er lagt 14 dage tidligere end vi plejer, for at rosæsonen kan følge sommertiden, som jo starter den sidste søndag i marts. Høj blå himmel og dagstemperaturer omkring frysepunktet med en vind fra øst, så var det alligevel en hjertevarm oplevelse, at stå sammen med rovennerne efter en lang vinter og se standeren og Dannebrog stryge til tops til tonerne fra Kirstens klarinet. Formanden holdt tale, hvor Henning kom rundt om aktiviterne i klubben og bl.a. takkede alle der har bidraget med en indsats for klubben vinteren igennem og fremadrettet. En særlig tak til Lone og Ida for at køre rospinningsholdene og skabe vinteraktivitet i klubben. En 4-åres og en 2-åres inrigger blev klargjort og en kort tur til Øen og hjem markerede at rosæsonen for alvor er skudt i gang. Kirsten stod for både musikken og den fine frokost efterfølgende, så et stort tak fra bestyrelsen til dig. Alex har fået sponsoreret fliser fra RBR beton, så vi kan få ny belægning rundt om huset og lidt større terrasse. De gl. fliser genbruges til en ny trailerholdeplads.
Vel mødt til en ny rosæson - vi glæder os til at se dig igen!
Sidste nyt - lør d. 16. marts 2013 af John Balje
Forårsklargøring
Vi kalder det forårsklargøring og slår dermed normalt portene op til en ny sæson og dog, så var kong vinter over os, med et hvidt landskab, nu vel med sol, men en vind med en chillfaktor der får selv garvede roere til at klargøre roklubben for lukkede døre. Med 18 flittige roere er det en sand fornøjelse at være husforvalter og materialemester. Gulvtæppe og ergometre sat på loftet. Årene hentet på loftet, bådene yndefuldt løftet ned fra vinterdomisilet på hylderne. Opholdsstue og omklædingsrum rengjorte og endelig dagens overraskelse var et nyt lille træværk omkring affaldsbeholderen, monteret i frosthård jord af Søren og Alex, men det gav varmen, lyder meldingen.
Bestyrelsen takker de mange deltagere, som gjorde at vi klarede opgaven på et par timers effektiv indsats, som blev honoreret med morgenbrød og en frokost. Ps. uddendørs arealerne var snedækkede og må vente med en overhaling til det rigtige forår indfinder sig.
Sidste nyt - lør d. 16. februar 2013 af John Balje
Slibearbejde
Det er ikke uden grund at Varde Roklub går for at have en af af Danmarks flotteste bådparker når vi kommer rundt i det ganske land. En af grundene hertil er at når materialemester Alex anmoder om assistance så står der straks et hold Varderoere klar med opsmøgede ærmer. Det var så lige koldt nok til det med ærmerne udendørs, her midt i februar. 2 timer så var Thetis matslebet udvendigt og arbejdet var udført til UG efter at Alexs falkeblik havde gennemgået alle bordene. En grund mere til den flotte bådpark er at Roklubben gennem flere år har valgt at få bådene sprøjtet hos en professionel - Bradt Autolakkering, med 3 lag flexibel 2 komponent epoxylak, som er utrolig holdbar, hvis man jævnligt husker at plette de små skader. Den opgave varetog Masterroerne Tage, Jørgen, Krista og Tove. Stor tak fra bestyrelsen til alle slibere og lakkérer samt holdet der senere kørte Thetis til lakkering og afhentning igen - se billedarkiv.
Sidste nyt - tor d. 31. januar 2013 af Lene Balje
Klubdragter
Så har tøjudvalget lavet ny aftale med Sportsmaster. Se de valgte dragter, trøjer og jakker med priser på vedhæftede fil. Bestil dit nye klubtøj direkte hos Sportsmaster, Varde.
Sidste nyt - søn d. 20. januar 2013 af John Balje
Nyt Roergometer
Bestyrelsen har fokus på at tilbyde medlemmerne mulighed for at motionere sammmen i vintersæsonen og da rospinningen har fået så stor en succes i klubben, grundet vores flittige rospinningsinstruktører og opbakning fra medlemmerne, har vi ofte følt at der ikke var ergometerpladser nok og i forlængelse heraf har bestyrelsen besluttet at indkøbe ét roergometer mere. Ergometeret er klargjort til brug fra mandag d. 21. januar. Dvs. at rospinningsholdene nu er udviddet fra 6 til 7 pladser, hvor man tilmelder sig på rokort.dk
Importøren har besluttet at køre med sorte roergometre fremover.
Sidste nyt - søn d. 13. januar 2013 af Lene Balje
Travetur
Let frost og solskin. Det var udsigten til januars travetur omkring Filsø - Danmarks 6. største sø. En stor flok af klubbens medlemmer var mødt op denne dejlige søndag, for at få frisk luft og se det skønne genoprettede sø-område. Efterfølgende var der (sønderjysk) kaffebord i grilhytten i skoven. En rigtig fin søndagstur!
Sidste nyt - tir d. 8. januar 2013 af John Balje
Roklubben i Ugeavisen
Se artikel og billeder klik her
Sidste nyt - søn d. 6. januar 2013 af Lene Balje
Bornholmertur
En lille gruppe af klubbens medlemmer er igang med at planlægge en ferielangtur til Bornholm i uge 31 i år. Kunne du tænke dig at komme med, skal du måske allerede nu overveje, om du vil afsætte en uge af din sommerferie til en ø-tur, hvor vi ror i det bornholmske farvand og overnatter i roklubben og/eller telte. Detaljer omkring turen følger snarest....tilmeldingsblanket ligger nu i klubben...vær opmærksom på tilmeldingsfristen, som er 1. februar.