LUK×

NYHEDER SIDSTE NYT

Nyere  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  Ældre
Sidste nyt - tir d. 25. oktober 2011 af Lene Balje
Ny hjemmeside
Så er den her - den nye hjemmeside. Vi har arbejdet på nyt layout og nye funktioner i et års tid nu. Vi arbejder stadig med at få alt opdateret og rettet enkelte uregelmæssigheder. En fortsat videreudvikling af siden vil stå på i den kommende tid. For at kunne se medlemslisten og diverse referater er det nødvendigt at logge ind. Kontakt Lene B. for login og password eller kontakt varderoklub@mail.dk - god fornøjelse!
Sidste nyt - lør d. 1. oktober 2011 af Lene Balje
Søndagsroning
Fra 2. oktober har vi roret hver søndag kl. 10.00 frem til standerstrygning den 27.10.11. Det blev til 4 dejlige søndag med fantastisk rovejr på hver tur. 1 tur til Tarphagebroen og 2 ture til Karlsgårde og sidste tur gik til Janderup, hvor 3 roere dog valgte landtjeneste og gik i gang med at oliebehandle klubhuset. De hjemkomne roer stødte til malerholdet senere og 10 mand afsluttede næsten arbejdet på nogle få timer. vi løb tør for olie smile
Mange tak fra bestyrelsen til hele malerholdet.
Sidste nyt - tor d. 1. september 2011 af Lene Balje
Langtur Randers
16+9=25 Og netop det antal roere stævnede ud fra Randers Roklub lørdag morgen den 10. september med 16 varderoere og 9 randersroere blandet godt op i de 7 inriggere. Det blev en fantastisk lørdag med landgang på Kanaløen og Uggelhuse undervejs. Der blev udvekslet erfaringer, historier, kontakter og meget andet i løbet af dagen. En fællestur til næste år blev også drøftet - og ih, hvor vi allerede glæder os! Tusind tak til Randers for lån af hus og både - og for jeres positive deltagen hele weekenden - og selvfølgelig også for jeres altid store gæstfrihed. Og så til sidst: På gensyn til næste årsmile
Sidste nyt - man d. 1. august 2011 af Lene Balje
Kanindåb
Mange af klubbens nye/nyere roere har ventet i lang tid og med spænding på denne Kanindåbsdag, da klubben kun afholder kanindåb hvert andet år. Således havde vi også for første gang i roklubbens historie (i hvert fald inden for de seneste årtier)hele 16 kaniner tilmeldt dagens dåb. Selve dåben blev afholdt helt efter drejebogen med Kong Neptun og hans følge i aktion og et stort hold yderst velopdragede kaniner i dejligt solskin og med en vandtemperatur på 16 plusgrader i åen. En herlig eftermiddag og efterfølgende havde et kaninudvalg arrangeret en velbesøgt og fantastisk vellykket kaninfest om aftenen, med sjove og interessante indslag. Bl.a. En drille chokoladekanin blev delt med en hammer. Mange tusind tak til Allan H.-Susanne H.-Lars J.-Vibeke J.-Jørgen N.-Elise K.-Carsten W.-Bente S.-Lene S.-Peter R.-Kasper L.-Ragna H.-Kirsten S.-Edel P.-Flemming L.-Jens G. alle for medvirken til en endnu utrolig minderig dag i Roklubs historie.
Sidste nyt - man d. 1. august 2011 af Lene Balje
Langdistance København
Fjerde og næstsidste afdeling af langdistanceturneringen blev afviklet af Københavns Roklub. Således havde vi fra Varde tilmeldt de 3 gennemgående hold til dysten i Københavns Havn. Vi havde glædet os til at skulle prøve at ro \"Inde i byen\" med den trafik og de forhindringer det nu giver. Det var en rigtig god oplevelse og vejret var helt på roernes side (i hvert fald om formiddagen). Lars, John og Ida sikrede sig en placering i top ti, som nr. 8 og de to øvrige hold placerede sig som hhv. 13 og 17 ud af 18 hold. Alt i alt havde vi en rigtig god oplevelse i København, hvor der også lige blev tid til lidt erfaringsudveksling med nogle roere fra det øvrige Danmark, så vi har ideer og aftaler med hjem til nye tiltag i fremtiden. Næste og årets sidste langdistancekaproning bliver den 27. august i Præstø.
Sidste nyt - man d. 1. august 2011 af Lene Balje
Kaninfest
20.aug Dåb 13:00 Fest 18:30
Tilmelding til festen i klubben senest 15. august.
Hovedret, dessert, kaffe, underholdning
Pris 175,- betales på dagen, bindende ved tilmelding
Rød og hvidvin kan købes 5,- pr. glas
Evt. øvrige drikkevarer medbringes selv
Sidste nyt - ons d. 1. juni 2011 af Lene Balje
Langdistance Kolding
Beskrivelse
For første gang skulle langdistancekaravenen en tur til Kolding, for at dyste på Koldingfjorden. Det blev en rigtig god oplevelse. Alt logistikken fungerede perfekt og der var hjælper overalt, så det kun var selve roturen deltagerne skulle klare selvsmile
Varderoerne hjembragte placeringerne: 10, 13 og 15 ud af 20 hold.
Alt i alt en rigtig god oplevelse i Kolding. Nu holder vi ferie og vender stærkt tilbage i midten af august, hvor Københavns roklub har invitetet til langdistancedyst. Vi glæder os!
Sidste nyt - ons d. 1. juni 2011 af Lene Balje
Landsstævne i Skive
I weekenden 16.-18. juni afholdt Skive Roklub jysk maraton og landmotionsstævne. I alt 20 roere fra Varde drog mod nord for at deltage i arrangementet.

For første gang i klubbens historie deltog et hold bestående af Anne-Mette, Ruth og Thomas i et ro-maraton (en kaproningstur på 78 km som bl.a. roes om natten i højt tempo).

Fredag aften kl. ca. 22 roede de 3 således afsted ud på Skive Fjord for først at sætte benene på landjorden igen lørdag formiddag, hvor de godt brugte blev klappet i mål kl. ca. 9. Rigtig, rigtig flot gået - det var sejt - og vi er rigtig stolte af jer!

Lørdagen stod på roture ad libitum - og der var roere som roede mellem 20 og 42 km på den smukke fjord. Oplevelserne bød bl.a. på bølgevand, fladt vand, vand mellem tæerne, vand fra oven og vand i flasker. En god dag, som blev afsluttet med en gigantisk roerfest med over 300 deltagere og masser af socialt samvær.

Skive roklub gjorde et kæmpe arbejde, hvor logistikken og betjeningen var i top. Tusind tak for det.

Også tak til alle fra Varde Roklub, som gjorde weekenden til (endnu) en rigtig god oplevelse.
Sidste nyt - ons d. 1. juni 2011 af Lene Balje
Langdistance Sønderborg
Så kom langdistancekaravanen til Sønderborg på en smuk dag med optimale vejrforhold til kaproning. Også her deltog vi fra Varde med 3 hold. Vores forventninger til selve konkurrencen var "blot" at gøre det lidt bedre end sidste gang, hvilket vi desværre måtte erkende ikke at kunne leve op til. De andre var bare bedre - så vi måtte "nøjes med" placeringerne 12, 15 og 16 (ud af 16 hold). Måske vi skulle lytte til et gammelt råd, som vi fik (af en roer fra Tissø) en af de første gange vi deltog: I må hjem og træne Varde!!!
Vi ses næste gang i Kolding - med frisk vand omkring årernesmile
Sidste nyt - ons d. 1. juni 2011 af Lene Balje
Langtur Myrthue
Kr. Himmelfartsdag er dagen for den årlige langtur som afslutning på roskolen. Solen skinnede fra en skyfri himmel, og 17 personer havde valgt at bruge dagen på denne 30 km tur ud i Ho Bugt og hjem igen. Vand, vind og vejr viste sig fra sin allerbedste side, og vi havde en rigtig fin tur, som blev afsluttet med grillen tændt efter hjemturen. De nye roere er nu frigivet og vi glæder os alle til at skulle ro med jer resten af sæssonnensmile
Sidste nyt - søn d. 1. maj 2011 af Lene Balje
Langdistance Nakskov
Første afdeling af langdistanceturneringen blev roet lørdag den 28. maj på Nakskov Fjord. 3 hold fra Varde Roklub havde valgt turen øst over mod Nakskov allerede fredag aften. Turen blev i første omgang lidt længere en beregnet, da vi i Svendborg sad fast i en bilkø, som varede i 2 timer - og dernæst måtte bilen med bådtraileren yderligere vente en ekstra time på at komme med Langelandsfærgen.
Fredag aften blev der talt en del om vejret, som var særdeles blæsende - men da det blev lørdag havde vinden lagt sig noget. Med godt humør blev alle bådene sendt afsted med 2 min. mellemrum - og et stykke ude af havnen blev å-roerne fra Varde mødt med de - til daglig - noget uvante bølger. Undervejs var Galtheabesætningen dog så uheldige, at miste en klemring - og de måtte således \"humpe\" sig hjemad i langsomere tempo. På trods af dette uheld blev placeringerne til Varde hhv. 9, 10 og 15. En god start med plads til forbedringer.
Tak til Nakskov for en veltilrettelagt turnering, hvor al logistikken gik op i en højere enhed. Herefter glæder vi os alle til igen at skulle dyste om 14 dage i Sønderborg.
Sidste nyt - søn d. 1. maj 2011 af Lene Balje
Roskolen 2011
Roskolen er kommet godt fra start og allerede nu er der 14 nye roere på vandet. Der bliver arbejdet flittigt med rotaget og kommandoer. Roskolen optager ny medlemmer i første halvdel af maj - ring John 22156431
Sidste nyt - fre d. 1. april 2011 af Lene Balje
Standerhejsning
Formandens tale er en traditon ved årets standerhejsning og samtidig en god anledning til at blive opdateret mht. til klubbens aktiviteter og tiltag. Henning kunne berette at vintersæsonen har budt på 8GP, bueskydning, vinsmagning og travetur, isolering, belysning og ny gangbro på loftet samt en ny varmtvandsbeholder og et soft close toiletbræt. Der er endvidere bestilt 4 nye årer til Triton. Bestyrelsen har udnævnt 5 nye langtursstyrmænd, Thomas, Ida, Anne-Mette, Ruth, Allan H. Et hold nye styrmandsaspiranter har gennemført deres teori og alle bestået. Formanden udtrykte også en stor og varm tak til de mange roere som i dagligdagen laver store og små arbejdsopgaver i forbindelse med roklubbens virke. Efter standeren var hejst blev et par både rigget til, og årets første roture gik en lille tur vestpå. Hjemme i klubben blev der disket op med en lækker frokost til alle. Sæsonen er hermed skudt i gang - vel roet!
Sidste nyt - tir d. 1. marts 2011 af Lene Balje
Forårsklargøring
16 ansvarsfulde roere deltog i årets forårsklargøring, hvor du havde en enestående mulighed for at yde dit bidrag til klubben, ud over ronigen, til at holde romateriel, klubhus og udendørs arealer vedlige, som ikke sker af sig selv. Derfor en stor tak til alle de roere som troppede op i et forrygende flot solskinsvejr. Og pga. effektiviteten tog opgaverne kun 2,5 time inkl. ølpause, så kl. 12:00 serverede Lone og Lene en let frokost.
Sidste nyt - tir d. 1. marts 2011 af Lene Balje
Vinsmagning
Fredag aften stod der vinsmagning på aktivitetslisten. Klubben var dækket fint op til de 23 deltagende. Vi blev præsenteret for en række forskellige chilenske vine, samt rigtig god mad. Vi sluttede af med en 24 år gammel conag til desserten. Tak til alle deltagende samt vinkyperen Søren for en rigtig god og hyggelig aften.